K1 i Boks

Tyson Fury protiv braće Paul, borba 2 na 1?

Tyson Fury, Jake Paul, Logan Paul

 Screenshot(Youtube, Pbc On Fox), Screenshot(instagram, Jakepaul)
Profesionalni boks više ga ne zanima, sada se okreće ekshibicijskim borbama

Tyson Fury je nakon pobjede protiv Dilliana Whytea pred 94 tisuće gledatelja na Wembleyu izjavio kako se povlači iz profesionalnog boksa te da jedine borbe kakve bi mogao odraditi su one ekshibicijskog karaktera. Jedan od potencijalnih ekshibicijskih mečeva je onaj protiv UFC prvaka u teškoj kategoriji Francisa Ngannoua koji se pridružio Furyju nakon velike pobjede i samim time dao nagovijestiti kako je ta borba itekako vjerojatna u skorijoj budućnosti. Druga mogućnost za ekshibiciju uključuje borbu protiv braće Paul istovremeno. Tu ideju iznio je bivši UFC borac Josh Thompson za Weighing In podkast gdje je izjavio kako bi volio vidjeti borbu 2 na 1.

"Možda bi se Jake i Logan trebali skupa boriti protiv Furyja, onako kako Rusi to čine. Mislim kako bi ih Tyson prebio obojicu, čak i u MMA borbi."

Iako bi Thompson vrlo rado vidio Furyja u borbi protiv braće Logan, smatra kako Fury svoj posao u boksu i dalje nije dovršio.

"Postoje još borbi koje bi on trebao odraditi. Tu su Usyk i Joshua. Treba vidjeti bi li Joshua izdržao više od 6 rundi."

Fury i dalje ne odustaje od svoje namjere da se umirovi unatoč tome što ga svi žele vidjeti u borbi za ujedinjenje svih titula. Već je izjavio kako bi najradije gledao Deontaya Wildera protiv pobjednika borbe između Joshue i Usyka. No to možda i nije najrealnija s obzirom na to da Wilder u posljednjoj borbi ima poraz, a teška kategorija trenutno je prepuna potencijalnih izazivača za naslov. Sve u svemu, red za titulu je dug.

Logan Paul do nedavno je tvrdio kako mu je Tyson Fury najdraži boksač, ali ga je ipak prošle godine izazvao na MMA borbu. Jake Paul je imao dogovorenu borbu s Furyjevim polubratom Tommyjem, no ta borba je bila otkazana zbog Tommyjeve ozljede. Tommy Fury se u subotu vratio borbama gdje je odnio pobjedu sudačkom odlukom i odmah iskoristio priliku da ponovno prozove Jakea Paula.

Linker
25. travanj 2024 11:22