K1 i Boks

Tyson Fury siguran u pobjedu svoga brata protiv Jakea Paula: ‘Stavljam 100 tisuća dolara na njega‘

 Tyson and Tommy Fury

 PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia
Fury ovo smatra svojevrsnim testom za svog brata kojeg mora položiti

Neporaženi Tysonov brat, Tommy Fury, konačno je zaključio dogovor oko borbe protiv Jakea Paula koja će se održati u kolovozu (8. mjesec) u Madison Square Garden areni. Tommy će ovom borbom zaraditi više novaca od većine svjetskih prvaka, uz minimalno rizika i velikom prednošću što se samih boksačkih vještina tiče.

Jake Paul će s druge strane pokušati svijetu pokazati da se u ringu može nositi i s kvalitetnim profesionalnim boksačem jednako kao i s MMA borcima, a nakon mjeseci pregovora, planiranja i pomicanja datuma, sad će konačno dobiti priliku to i dokazati.

Tyson Fury je prilično siguran u pobjedu svog brata i nije ga strah uložiti veliki novac u tu tvrdnju. Svoj stav o ovoj borbi i predikcije detaljno je prokomentirao za iFL TV.

"Siguran sam u Tommyja i spreman sam to potkrijepiti novcem. Kladit ću se s bilo kime u 100 tisuća dolara. Stavit ću novac na Tommyja i to pokazuje što mislim o njemu. Ako Tommy ne može pobijediti Jake Paula onda se nema pravo nazivati boksačem. Smatram da će ga Tommy nokautirati, ali da mora vjerovati u sebe i pružiti fanovima pravi šou. Mora uživati u procesu jer će biti jako dobro plaćen da se bori s nekime tko se nikada nije borio protiv pravog boksača."

Tyson Fury također smatra da niti jedan od njih dvojice nemaju što za izgubiti ovom borbom.

"Niti jedan od njih nema što za izgubiti. On (Tommy) ima samo osam borbi i sada će biti jako dobro plaćen protiv Jakea Paula koji se nikada nije borio protiv boksača. Gledajmo to ovako; Tommy će biti plaćen milijune za ništa ukoliko izgubi jer ako ne može njega pobijediti znači da ne bi nikada osvojio nikakav pojas." - zaključio je Fury.

Tommy Fury će morati preuzeti sav pritisak na sebe jer ukoliko izgubi to će biti poraz od nekoga tko nikada nije boksao protiv pravog boksača. S druge strane Jake Paul nema toliko toga za izgubiti jer mu nitko neće zamjeriti ako se to dogodi protiv neporaženog profesionalca.

Linker
14. travanj 2024 16:18