K1 i Boks

Upućen je apel Dani Whiteu: ‘Napravi sve što možeš da se McGregor vrati u kavez!‘

Eddie Hearn

 SCREENSHOT
Hearn je usporedio ovaj slučaj s onim Anthonyja Joshue

Mnogi fanovi MMA-a jedva čekaju povratak Conora McGregora u kavez, a tom vlaku priključio se i Eddie Hearn. Najpoznatiji boksački promotor na svijetu počeo je zazivati Danu Whitea da što prije omogući povratak "Notoriousa" u kavez najjače svjetske MMA promocije.

"Treba ga vratiti bez obzira na cijenu ili bilo što drugo. Entuzijazam i vibru koju on donosi u UFC ne može kreirati nitko, takva osoba ne postoji u sportu", kazao je na MMA Hour podcastu, a onda istaknuo koliko cijela korporacija i biznis profitira od toga:

"Kad se vrati, sve brojke idu gore. Zarada, pregledi... Cijela organizacija ima benefite od toga".

Hearn je usporedio ovaj slučaj s onim Anthonyja Joshue. Naime, veza između McGregora i Whitea, odnosno Hearna i Joshue nešto je posebno. Kada je Hearn pomogao svom pulenu da postane zvijezda, inzistirao je na tome da će mu uzeti manji dio zarade jer ta povezanost čini čuda za njegov posao, a misli da bi to i White trebao napraviti ako pričamo o ovom slučaju.

"Ono što je ‘AJ‘ učinio, ne samo za britanski boks nego i za Matchroom Boxing, pomogao je izgraditi naš posao kao boksački i sportski biznis jer je jedna od najvećih zvijezda povezana s našom organizacijom. Tako treba biti i sada, White, napravi sve što možeš da se McGregor vrati u kavez", entuzijastično je zaključio glavni čovjek Matchrooma.

Linker
25. travanj 2024 00:03