K1 i Boks

Uriah Hall uspješno debitirao u boksu i prozvao Jakea Paula: ‘Želim ga razotkriti‘

Uriah Hall vs. Le‘Veon Bell

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Borio se protiv bivšeg NFL-ovca, a slavio je nakon četiri runde akcije

Bivši UFC borac Uriah Hall sinoć je imao svoj debi u profesionalnom boksu kojeg je uspješno odradio. Borio se na ‘‘cardu‘‘ Jakea Paula i Andersona Silve, a protivnik mu je bio bivši NFL-ovac Le‘Veon Bell. Slavio je Hall jednoglasnom sudačkom odlukom (40-36 x 3) nakon četiri runde akcije.

U prvoj rundi se već vidjelo kako će ova borba teći. Hall je bio taj koji je lovio Bella, a NFL-ovac je htio ostati van distance. Bell je radio prednjim direktom, no na prvu je svima bilo jasno koliko je Hall bolji te je Uriah pogodio puno više jakih udaraca.

U drugoj rundi im je publika zviždala, a više akcije je bilo u trećoj i četvrtoj. Borba je tada postala malo kompetitivnija jer je Hall sve teže pronalazio Bella koji se uspio nešto bolje kretati pa čak i pogoditi neke udarce, iako dvojbi oko sudačke odluke nije bilo.

Nakon debija i pobjede, Hall je bio jasan koga želi za sljedećeg protivnika:

‘‘Tako je je**te, želim ovo. Želim Jakea Paula. Želim ga razotkriti. Ako Anderson ne uspije, ja ću biti taj koji će te sj**ati‘‘, zagrmio je Hall nakon uspješnog debija.

Hall i Bell su se borili neposredno prije Silve i Paula, a u toj borbi je bolji bio Jake. Sudačkom odlukom je slavio protiv legende MMA sporta, a kako je to izgledalo možete pročitati OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 16:34