Ostalo

Jake Paul pobijedio Andersona Silvu pa prozvao Diaza i Canela: ‘Je**te se svi, bilo kad i bilo gdje‘

Jake Paul vs. Anderson Silva

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Jake je čak i poslao u nokdaun Silvu u posljednjoj rundi

YouTube zvijezda Jake Paul u ranim je jutarnjim satima imao najteži test u dosadašnjoj karijeri kojeg je uspješno položio. Pobijedio je legendarnog Andersona Silvu te ga je jednom i bacio u nokdaun, tako da je osigurao pobjedu i ostao je neporažen te se sad može pohvaliti pobjedama nad dvojicom bivših UFC prvaka.

Iako sudačke kartice tako ne izgledaju, Jake je imao dosta tešku noć jer je uistinu primio nekoliko teških udaraca od Silve. No nije mu ni Jake ostao dužan, a dojam je bio kao da konstantno traži taj nokaut jednim udarcem, a u posljednjoj rundi ga je Jake uistinu i poslao na pod.

Jake je borbu započeo dosta agresivno i htio je natjerati Silvu da se bori sa zadnje noge tako što je stalno bacao prednji direkt u tijelo i glavu te ga nadopunjavao snažnim krošeima u glavu. Poznato je kako je Silva po prirodi odličan iz kontri te je vješto izbjegavao udarce, a jednom je solidno uzdrmao Jakea lijevim direktom.

U drugoj rundi je Silva bio taj koji je inicirao borbu, izazivao je Jakea da baca jake udarce. Pogodio je Silva jak aperkat koji je jako uzdrmao Paula te mu je samopouzdanje jako naraslo. Jake je očigledno tražio taj desni ‘‘overhand‘‘ ne bi li nokautirao Silvu, no ovaj je sve vješto izbjegao i natjerao Paula na konopce koji je koristio klinč ne bi li se izvukao.

image

Paul vs. Silva

Christian Petersen/getty Images

Kasnije je Silva bolje kratio distancu i bolje pogađao, a još jednom je dobro uzdrmao Jakea desnim aperkatom. U posljednjoj rundi Jake je Silvu poslao na pod i uzeo pobjedu sudačkom odlukom (77-74, 78-73, 78-73).

Nakon pobjede Jake je poručio: ‘‘Želim Natea Diaza, on je ku**a. Pokušao je ući u moju svlačionicu, htio je izazvati neko sr**e. Onda je napustio je**nu arenu. Rekli su mi da ne mogu pobijediti udarača, onda sam pobijedio legendu Andersona Silvu. Zašto onda ne bi pobijedio Canela. Je**te se svi, bilo kad bilo gdje.‘‘

Jake je položio najteži ispit do sada i ostao neporažen, a što ga sljedeće čeka, ostaje nam za vidjeti.

JAKE PAUL VS: ANDERSON SILVA - rezultati priredbe

Jake Paul def. Anderson Silva via jednoglasnom sudačkom odlukom (77-74, 78-73, 78-73)

Ashton Sylve def. Braulio Rodriguez via KO (left hook) – Round 1, 1:01.

Alejandro Flores def. Antonio Nieves via TKO (corner stoppage) – Round 7, 3:00.

Uriah Hall def. Le’Veon Bell via jednoglasnom sudačkom odlukom (40-36, 40-36, 40-36)

Chris Avila def. Dr. Mike via jednoglasnom sudačkom odlukom (40-36, 40-36, 40-36)

Linker
14. travanj 2024 22:32