K1 i Boks

(VIDEO) Alen Babić odlazi u Južnu Afriku na sparinge Lereni: ‘Poštujem te, ali ja ne radim sparinge nego borbe‘

Babić i Lerena

 Screenshot (instagram, Alen Babic, Kevin Lerena)
Kevina Lerenu čeka meč karijere protiv Mariusza Wacha

Hrvatski boksač Alen ‘Savage‘ Babić nam je sinoć putem svog Instagram profila najavio svoj sljedeći pothvat. Naime, Alen će pomagati južnoafričkom boksaču Kevinu Lereni (27-1) za njegov nadolazeći meč protiv Mariusza Wacha (36-8).

image

Alen Babić insta 1

Screenshot (instagram, Alen Babic)

Bit će to definitvno najveća stepenica u karijeri za Lerenu. 42-godišnji Wach je boksač koji se u svojoj dugoj karijeri borio protiv mnoštva odličnih imena kao što su Dillian Whyte, Martin Bakole, Jarell Miller, Alexander Povetkin, Wladimir Kličko i drugih.

image

Alen Babić insta 2

Screenshot (instagram, Alen Babic)

Alen je rekao: ‘‘Kevin Lerena, mislio si da ja ne treniram, prozvao si me na sparing da me prebiješ u svom rodnom gradu Johannesburgu. To se neće dogoditi. PPV sparinzi, Južna Afrika. Moja draga južnoafrička ‘Savage vojsko‘. Kevin Lerena, zašto si to učinio. Zašto si probudio zvijer? Ja ne radim sparinge, ja radim borbe. Kevin Lerena, poštujem te, ali dolazim se boriti. PPV sparing!‘‘

Inače Kevin Lerena je južnoafrički teškaš kojeg uskoro čeka meč karijere. Borit će se 17. rujna (deveti mjesec) protiv veterana Mariusza Wacha. Vjerujemo kako će fanove zanimati sve što će izaći iz dvorane u kojoj će se naći ‘Savage‘ i ‘Two Guns‘, a kako će sami sparinzi izgledati, mogli bi smo saznati vrlo brzo.

Linker
01. kolovoz 2022 09:19