K1 i Boks

(VIDEO) Conor McGregor ‘uvalio‘ Anthonyju Joshui gutljaj piva, ovaj ga izignorirao

Anthony Joshua, Conor McGregor

 Screenshot (twitter, Matchroom Boxing)
Joshua nije baš bio oduševljen ovim potezom

Sinoć je bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji itekako imao razloga za slavlje. Nakon početnih šest rundi odmjeravanja snaga, Anthony Joshua je u sedmoj nokautirao Roberta Heleniusa snažnim desnim direktom nakon čega je ovaj pao kao pokošen. Iako su do tada oba boksača djelovala prilično rezervirano, te je teško reći tko je bio u prednosti, na kraju je borba ipak atraktivno završena.

U ring se nekako provukao i slavni UFC borac Conor McGregor, te nakon što je došao do Anthonyja Joshue ‘uvalio‘ mu je gutljaj pive na ‘aktera‘, čime Joshua nije bio pretjerano oduševljen. Iako je otpio gutljaj, odmah se okrenuo na drugu stranu i izignorirao Irca. Unatoč tome McGregor je kasnije nahvalio Joshuu u intervjuu koji je dao nakon što su se strasti malo smirile.

"Joshua je bio miran i strpljiv, a onda je uputio snažan udarac. Samo mi je drago što se Helenius uspio ustati. Fanovi bi trebali biti sretni što je Finac uskočio u borbu u posljednji čas. Nije pokazivao strah i odradio je sjajan meč, mislim da je njegov tim ponosan." - nahvalio je Irac i poraženog Heleniusa. Conor je iskoristio priliku i da prozove KSI-a pred kamerama čime je pripremio teren za možda nekakav boksački meč.

"Znam da je tvoj prijatelj KSI negdje ovdje u publici. Ako želi doći ovdje dobit će jedan ‘bare-knuckle‘." - rekao je McGregor, a nekoliko trenutaka kasnije KSI mu je odgovorio preko Twittera te ismijao njegov potez s pivom.

"Čestitke AJ-u na nokautu, a Conor se može sramiti da mu je dao da popije to smeće." - napisao je KSI.

KSI je nedavno dogovorio meč protiv Tommyja Furyja, čime će obojica zaraditi milijunske iznose, a čini se kako je miris novca i priliku osjetio i slavni Irac.

Linker
24. travanj 2024 14:05