UFC

Conor McGregor iznio plan povratka u kavez: U igri je trilogija i borba za pojas!

Conor McGregor

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Prva borba bit će mu protiv Chandlera

Conor McGregor tvrdi da se sa stopostotnom sigurnošću vraća u oktogon na UFC-u 296 u prosincu (12. mjesec), a protivnik će mu biti Michael Chandler.

Iako svi znakovi upućuju na to da McGregor (22-6, 10-4 UFC) mora prvo ponovno ući u program testiranja Američke antidopinške agencije (USADA), koji zahtijeva dva čista testa tijekom šest mjeseci prije nego što uđe u kavez, on i dalje označava 16. prosinca kao rok za svoju sljedeću borbu.

Udvostručio je tu ideju tijekom intervjua za talkSPORT tijekom jučerašnjeg boksačkog događaja gdje se borio naš Filip Hrgović, a kojeg je predvodio Anthony Joshua protiv Roberta Heleniusa u londonskoj O2 Areni i rekao je dugogodišnjem izvjestitelju o borilačkim sportovima Garethu A. Daviesu da će se suočiti s Chandlerom (23-8, 2-3 UFC) u prosincu, prije nego što je svoju pozornost usmjerio na "BMF" borbu za naslov s Justinom Gaethjeom (25-4, 8-4 UFC) i trilogiju s Nateom Diazom (21-13, 16-11 UFC) 2024. godine.

"Chandler sljedeći, prosinac. Onda Gaethje ‘BMF‘ (borba za naslov). Na kraju trilogija s Nateom”, kazao je Irac.

McGregor je nedavno davao znakove da se možda neće boriti s Chandlerom nakon njihove "TUF 31" trenerske epizode. Međutim, predsjednik UFC-a Dana White uvjerio je svijet da je to još uvijek plan, a McGregor samo voli igrati psihičke igrice sa svojim potencijalnim protivnikom. Irac je to potvrdio na pitanje o statusu borbe protiv Chandlera.

"Chandler je sljedeći. Morat ću ga slomiti."

McGregor se nije borio preko dvije godine, od srpnja (sedmi mjesec) 2021. godine kada je pretrpio lom noge u trećoj borbi protiv Dustina Poiriera.

Linker
26. travanj 2024 13:47