K1 i Boks

(VIDEO) Darren Till u tučnjavi nakon borbe, njegov protivnik nije dobro prihvatio poraz

Darren Till vs Mohammad Mutie

 Screenshot/@cutman_mase X
Problemi su nastali nakon slučajnog udarca u potiljak zbog kojeg Tillov protivnik nije htio nastaviti borbu

Tučnjava je izbila u boksačkom ringu u Dubaiju nakon borbe Darrena Tilla protiv Mohammada Mutieja na jučerašnjoj Social Knockout 3 priredbi.

Ovaj egzibicijski meč bio je dogovoren na četiri runde. Bivši UFC borac je koristio prednju ruku u prvoj rundi dok je Mutie inzistirao na širokim lijevim krošeima. Oba borca su pokazala veću aktivnost u drugoj rundi, a prilikom jednog klinča Mutie se požalio da je dobio udarac u stražnji dio glave i tu je nastao početak problema.

Sudac je zaustavio akciju i na kraju prekinuo meč. Mutie je proveo nekoliko minuta na podu, naizgled u bolovima.

Tillu je dodijeljena pobjeda tehničkim nokautom jer Mutie "nije htio nastaviti", prema riječima promotora. Mutie je prišao Tillu da se ponovno požali na navodni ilegalni udarac u potiljak. Till je ostao u svom kutu, ali Mutie ga je odlučio napasti. Britanac je odgovorio frontalnim udarcem nogom i izbila je velika gužva i tučnjava u ringu.

"Ovo je borba, dobivaš udarce", rekao je Till nakon tučnjave. "Ako ne želiš nastaviti borbu, nemoj biti borac. On nije borac. Nije pravi borac. On je kukavica. A onda, kad gledam svoja posla, on dolazi i napada me."

"Jako mi je žao. Nisam takav tip. Ja sam pristojan tip. Volim ovaj sport. Volim Dubai. Dolazim ovdje od 2016. pa se želim ispričati, ali stajao sam tamo i gledao svoja posla kad je on došao napasti me sa svojim timom. Moram se braniti. Stvarno mi je žao zbog toga, ljudi."

Ovo je bio Tillov prvi meč otkako je zatražio raskid ugovora s UFC-om 2022. godine.

U svom je intervjuu nakon borbe rekao da je zainteresiran za boks protiv Jakea Paula, Tommyja Furyja i Mikea Perryja, nazivajući ih "uplašenim kukavicama" i obećavajući da će ih "obezglaviti".

Linker
29. kolovoz 2024 01:25