K1 i Boks

(VIDEO) Evander Holyfield odradio otvoreni trening, fanovi reagirali: ‘Ovo je lošije od očekivanog‘

Evander Holyfield
 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Legendarni boksač nastupima se vraća nakon deset godina pauze

Mnogobrojni boksački fanovi ostali su iznenađeni kada je Evander Holyfield odlučio uskočiti na ''short notice'' umjesto Oscara De La Hoye koji se ovog vikenda trebao boriti protiv Vitora Belforta. Nekoć najbolji teškaš svijeta za mjesec dana napunit će 59 godina, a zadnji profesionalni boksački meč odradio je još 2011. godine. S druge strane ringa čekat će 44-godišnji Vitor Belfort koji nema naročitog boksačkog iskustva, no MMA borac definitivno zna zadati jak i dobar udarac te djeluje u jako dobroj fizičkoj formi.

Već neko vrijeme Evander Holyfield pokušava se vratiti boksu, a izrazito je zainteresiran za borbu protiv Mikea Tysona koji mu je godinama puno bliže nego Vitor Belfort. Holyfield i Tyson imaju bogatu zajedničku povijest, a Evander je jedini borac koji je Tysona savladao dvaput. Nerijetko je Holyfield objavljivao fotografije na svom Instagram profilu kako bi dokazao fanovima da je u sjajnoj fizičkoj formi i uistinu djeluje impresivno fizički spreman. Međutim, radi se o čovjeku koji je jako blizu 60. godini života, a sudeći po prikazanom na otvorenom treningu za javnost, čini se kako su godine uzele svoj danak.

Portal MMA Fighting podijelio je snimku Holyfieldova treninga, a legendarni boksač djeluje poprilično sporo te nije niti sjena boksača kakav je nekada bio. Fanovi u komentarima poprilično su zabrinuti za Evandera, a jedan od komentara koji se ističe govori:

''Nisam puno očekivao prije nego sam kliknuo na video, ali ovo je zapravo lošije nego što sam mislio''

Većina komentara slična je tome te vlada opća zabrinutost za Holyfielda kojeg čeka spremni i borbe željni Vitor Belfort. Postoje pojedinci koji smatraju kako Holyfield zapravo zavarava Belforta ovim treningom, ali borba koju će odraditi u noći sa subote na nedjelju sve će pokazati. Uistinu se nadamo da će ''Real Deal'' izgledati bolje nego na ovom treningu koji možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 19:57