K1 i Boks

Kakav posao Trillera: Donald Trump biti će jedan od komentatora borbe između Belforta i Holyfielda

Donald Trump
 Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši američki predsjednik za sebe tvrdi da je veliki ljubitelj borilačkih sportova

11. rujna, točnije u noći sa subote na nedjelju, pod okriljem Triller Fight Club kompanije održati će se boksačka priredba koju će predvoditi borba između Vitora Belforta i Evandera Holyfielda. Bivši američki predsjednik Donald Trump biti će jedan od gostujućih komentatora.

''Volim velike borbe i velike borce. Radujem se tome u subotu kao i dijeljenju svojih misli sjedeći odmah do ringa. Ne želite propustiti ovu specijalnu priredbu.'', rekao je Donald Trump u Trillerovoj službenoj objavi.

Donald Trump prije nego se uključio u politiku bio je domaćinom brojnih borilačkih priredbi u svojim hotelima i kockarnicama. Bivši američki predsjednik veliki je prijatelj i UFC-ovog predsjednika Dane Whitea, a svima su poznate scene kada je Colby Covington posjetio Trumpa u njegovom predsjedničkom uredu te su se zajedno slikali s Covingtonovim pojasom privremenog prvaka UFC-ove velter kategorije.

Donald Trump nerijetko je viđen i na raznim UFC-ovim PPV priredbama, pa je tako bio gost UFC 244 (Masvidal vs. Diaz) priredbe koja se održala 2019. godine u New Yorku te UFC 264 priredbe (McGregor vs Poirier 3) koja se održala u srpnju ove godine. Očito je kako Trump voli borilačke sportove i sigurno će biti zanimljivo slušati ga u ulozi komentatora. Bivši američki predsjednik dužnost je obavljao od 2017. do 2021. godine

Izuzev Evandera Holyfielda i Vitora Belforta koji će predvoditi priredbu, gledatelji će moći pogledati borbu između Andersona Silve i Tita Ortiza. Engleski boksač David Haye (28-4-0) također se vraća boksu više od tri godine pauze. 40-godišnji ''Hayemaker'' snage će odmjeriti s Britancem Joeom Fournierom (9-0-0, 1 NC). Izuzev tri spomenute borbe, prema sadašnjem rasporedu trebali bi gledati još dvije borbe. Andy Vences (23-2-1) i Jono Carroll (19-2-1) snage će odmjeriti u super perolakoj kategoriji dok će Anthony Chavez (9-1-0) i Diuhl Olguin (15-19-4) boksati meč u perolakoj kategoriji.

Priredba će se prenositi putem FITE TV-a, a ukoliko se odlučite kupiti PPV, to će vas koštati 50 američkih dolara.

Linker
24. travanj 2024 06:23