K1 i Boks

(VIDEO) Filip Hrgović siguran u pobjedu protiv Duboisa: ‘Ako me on pobijedi, je**te ovo, umirovit ću se!‘

Filip ”El Animal” Hrgovic 

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Naš Filip Hrgović jako je siguran u svoju pobjedu protiv Britanca, ‘zapalio‘ je britanske medije svojom izjavom

Otočki mediji trenutno "gore" zbog izjave Filipa Hrgovića (17-0, 14 KO) koju je ekskluzivno dao za iFL TV i Kugana Cassiusa. Naime, izvijestili smo ovih dana o borbi karijere koju naš "El Animal" ima. Pred njim je najveći izazov u profesionalnoj karijeri jer mu je na putu bivši izazivač za svjetsku titulu Daniel "Dynamite" Dubois (20-2, 19 KO). Borba će se održati u saudijskom Rijadu 1. lipnja na priredbi "5 vs 5" odnosno obračunu dvije najveće britanske promotorske kuće - Matchroom Boxing (Eddie Hearn) i Queensberry Promotions (Frank Warren).

"Ne znam zašto je spomenuo naš sparing" rekao je 198 centimetar visoki teškaš iz Sesveta te nastavio: "Taj sparing nije baš bio najbolji za njega. Da sam on, šutio bi kao zaliven o tome".

"Rekao je da se promijenio. Naravno da je tako, jer je bio jako mlad kada smo sparirali, ali bio sam i ja. Mislim da je on bolji boksač sada nego prije, ali nikada ne možete promijeniti karakter jer je to predstavlja ono što jeste" zaključio je poetično Hrgović.

Na pitanje oko umirovljenja ako izgubi Hrgović je izjavio: "Naravno. Mislim da sam najbolji. Radim jako mukotrpno, u ovom sportu sam već 18 godina. Treniram kao manijak. Ako izgubim protiv Duboisa, onda je**te ovo. Ako ne budem dobar kao što mislim da hoću, umirovit ću se".

Linker
17. travanj 2024 13:54