K1 i Boks

(VIDEO) Gervonta Davis se predao policiji, svjetskog prvaka razotkrila snimka s tribina

 Twitter (Coral Gables Police)
WBA (Regular) prvak u lakoj kategoriji Gervonta Davis (23-0) predao se policiji te je u utorak optužen za obiteljko nasilje u Coral Gablesu.

Svjetski prvak predao se nakon što se internetom proširila snimka koja prikazuje kako na silu s jedne u nedjelju održane humanitarne košarkaške utakmice odvlači ženu, za koju će se kasnije ispostaviti da je njegova bivša djevojka i majka njegove kćeri.

Vijest je potvrdio i ugledni ESPN koji u tekstu prenosi i Davisov komentar s društvenih mreža u kojem demantira da je udario majku svog djeteta.

"Nisam ju niti jednom udario. Da, bio sam agresivan i rekao joj da pođe sa mnom... Pa to je majka mog djeteta i nikad ju ne bih ozlijedio", glasila je navodno poruka s njegovog Instagram storyja.

O Davisovoj karijeri skrbi i promotor Leonard Ellerbe iz Mayweather Promotionsa, ali on još uvijek nije dao komentar na situaciju.

"Ovo izgleda kao pravna stvar, a takve ne komentiramo", ukratko je pak poručio Tim Smith, glasnogovornik Premier Boxing Championsa koji također upravlja karijerom 25-godišnjeg prvaka.

Davisu, spomenimo, ovo nije prvi problem sa zakonom. Prošle je veljače uhićen zbog navodne ulične tučnjave u Virginiji, a 2018. zbog navodnog okršaja u Washingtonu. Američki mediji spominju i jedan incident iz 2017. kada se navodno s nekim fizički obračunao u jednoj teretani u Baltimoreu...

Linker
20. travanj 2024 04:32