K1 i Boks

(VIDEO) Hrgović, Joshua i Wilder kao zombiji: Pogledajte najavu velike boksačke priredbe iduće subote

Filip Hrgović

 SCREENSHOT/TWITTER/DAZN
Ostavljamo vam video na dnu članka

Anthony Joshua nekome razbije glavu, a Eddie Hearn stavlja cigaru na jezik. Ne, ovo nije iza kulisa u sjedištu Matchrooma – to je promotivni napor Riyad Seasona za vrhunsku priredbu Day of Reckoning koju ćemo gledati idući tjedan.

U međuvremenu, oživljeni Deontay Wilder vozi uplakanog zombija Franka Warrena po pustom gradu. Joseph Parker, Dmitry Bivol i Otto Wallin također se pojavljuju kao hodajući mrtvaci, a tu je i naš Filip Hrgović koji si stavlja desno oko u glavu.

Najnoviji je ovo marketinški potez umova koji su nam donijeli fantastičan trailer za Tysona Furyja i Francisa Ngannoua, ovaj put prikazujući događaj koji uključuje neka od najvećih imena u sportu. Radnja se odvija 23. prosinca, nakon čega Joshua i Wilder namjeravaju organizirati vlastitu borbu ako pobijede Wallina, odnosno Parkera.

Daniel Dubois se sukobljava s Jarrellom Millerom, iako se niti jedan ne pojavljuje u apokaliptičnom svijetu, kao i Bivol koji stavlja svoj naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji na kocku protiv Lyndona Arthura, Jai Opetaia protiv Ellisa Zorra, Frank Sanchez protiv Juniora Fa, Arslanbek Makhmudov protiv Agita Kabayela i konačno, šećer na kraju Filip Hrgović koji se bori protiv Marka De Morija. Na događaju prvi put blisko surađuju promotori Hearn i Warren, kao i niz drugih velikih poslovnih imena iz sporta.

Najavni video pogledajte na dnu članka.

Linker
02. svibanj 2024 12:49