K1 i Boks

(VIDEO) Izašao je ‘trailer‘ za borbu između Furyja i Ngannoua: Borci probijaju podove i uništavaju zidove

Tyson Fury

 Twitter (francis Ngannou)
28. ovog mjeseca nam je ova borba na rasporedu, a lokacija je Rijad u Saudijskoj Arabiji

Još nas jako malo vremena dijeli do famoznog meča između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja u Saudijskoj Arabiji kasnije ovoga mjeseca. Ngannou je konačno dočekao svoju priliku te će u ring ući s ponajboljim teškašem današnjice, a je li za njega spreman, saznat ćemo jako brzo.

Nije baš Francisu bilo jasno kako je Fury dogovorio okršaj s Usykom za apsolutnog prvaka teške kategorije nepuna dva mjeseca nakon njihovog meča, a realnost je takva da Ngannou uistinu ima jako male šanse bilo što učiniti u ovom meču.

Pokušat će Ngannou šokirati svijet i pobijediti Furyja, no zadatak će biti sve samo ne lagan. Fury će mu biti užasno težak protivnik za boksački debi, a svoje najveće snage Ngannou ipak polaže u svojoj snazi udarca jer će tehnički i taktički teško nadjačati WBC-ovog prvaka.

Ipak, pogrešno je reći da Ngannou nema apsolutno nikakve šanse jer se radi o snažnom udaraču, no te šanse vjerojatno ipak nisu velike. Upravo će zbog toga biti ogroman šok ako Ngannou uspije pobijediti Furyja, iako taj scenarij gotovo nitko ne može zamisliti.

28. ovog mjeseca nam je ova borba na rasporedu, a lokacija je Rijad u Saudijskoj Arabiji. Jučer je izašao još jedan ‘‘trailer‘‘ za ovaj meč, a pogledajte ga ovdje:

Linker
05. svibanj 2024 16:56