K1 i Boks

(VIDEO) ‘Još uvijek se želiš igrati sa mnom?‘: Mike Tyson objavio nove snimke na kojima ‘razvaljuje‘ fokusere, ali i prijeti Jakeu Paulu

Mike Tyson

 Screenshot (twitter, Mike Tyson)
57-godišnji Mike Tyson započeo je s pripremama iako nas više od četiri mjeseca dijele od njegovog meča s Paulom

Mike Tyson u četvrtak je započeo s pripremama za svoj sljedeći nastup. ‘‘Iron‘‘ će 20. srpnja (sedmi mjesec) boksati protiv Jakea Paula, 31 godinu mlađeg suparnika, a s pripremama je krenuo vrlo rano.

Iako mnogi smatraju kako je ovaj meč velika pogreška i da 57 godišnji Mike Tyson treba ostati podalje ringa u tim poznim godinama, legendarni ‘‘Iron‘‘ vjeruje kako je i dalje kadar poraziti nekog poput Jakea Paula.

Paul je osoba koja boksa nešto kraće od šest godina, a prije toga bio je poznat kao YouTuber. Tyson vjeruje da ga netko s toliko manje iskustva u boksu jednostavno ne može poraziti, čak niti u situaciji kad godine i fizička sprema osjetno idu Paulu u korist.

Već smo vam pisali kako je Mike izgledao poprilično dobro na kratkim snimkama s prvog treninga, a čini se da ćemo često gledati isječke njegovih treninga. Tijekom proteklog vikenda Tyson je podijelio nekoliko snimki u kojima prezentira svoju tehniku, brzinu i eksplozivnost na fokuserima, a Paulu je čak uputio i ‘‘prijeteću poruku‘‘

‘‘Dan treći. Još uvijek se želiš igrati sa mnom?‘‘, poručio je Tyson.

Mora se priznati kako je Mike Tyson u puno boljoj formi nego su mnogi očekivali. Nakon što su Paul i Tyson potvrdili međusobni obračun, medijima i društvenim mrežama kružile su kritike na račun Paula. Navodilo se kako je Mike Tyson još 2022. godine viđen u invalidskim kolicima jer ga muči išijas, a brojna lica iz svijeta borilačkih sportova također su pozivala na otkazivanje tog meča.

Međutim, Mike Tyson ozbiljno se uhvatio priprema, djeluje fizički u sasvim korektnoj formi i Jake Paul mogao bi imati meč puno teži od očekivanog.

Linker
11. travanj 2024 10:05