K1 i Boks

(VIDEO) Kaos na vaganju za meč Youtube zvijezda, potukli se Shannon Briggs i drugi trener

screenshot
 screenshot/Youtube
Danas je na rasporedu boksački meč Youtube zvijezda, Logana Paula i KSI-a, no pažnju su im nakratko ukrali njihovi treneri, Shannon Briggs i Viddal Riley. Oni su se potukli u 'backstageu' nakon vaganja, a sve je inicirao Briggs.

Youtube zvijezde KSI i Logan Paul za svoje su trenere uzeli aktivne boksače. Amerikanca Logana Paula za meč je pripremio legendarni teškaš Shannon Briggs, prekaljeni veteran sa 68 odrađenih mečeva u karijeri, dok je KSI odabrao 22-godišnjeg Viddala Rileya, talentiranog boksača koji je odradio tek tri profesionalna meča. Unatoč velikoj razlici u godinama, njih dvojica od samog početka pronašli su teme za prepucavanja pa su vrlo često i putem konferencija za medije iskakali u prvi plan.

Situacija je ipak najdalje do sada došla nakon službenog vaganja. Poprilično nervozni Briggs upao je u nekoliko žestokih prepucavanja, a kad su ista završila se dobio dojam da se smirio. Krenuo je u drugom smjeru uz izgovaranje svoje poznate "Let's go champ" krilatice, da bi putem naišao na Viddala Rileya. Njemu je izbio kapu s glave, nakon čega je instantno nastao obračun, no mora se pohvaliti redarsku službu koja je kvalitetno reagirala na vrijeme. Oko njih bilo je puno ljudi i čini se kako nitko nije nastradao, a redari su zapravo puno više posla imali s Rileyem, koji je svim silama pokušavao doći do Briggsa. Pogledajte kako je to izgledalo.

Osim toga, na drugoj snimci možemo vidjeti kako Riley nije jedini član "KSI tima" s kojim je Briggs ušao u okršaj. Jednog drugog umalo je pogodio lijevim direktom, ali i tu su redari kvalitetno odradio svoj posao. Briggs je inače ovaj cijeli tjedan vrlo nervozan i činilo se da bi to moglo kulminirati nečim ovakvim. Što se tiče samog meča Youtube zvijezde, unutar te zajednice on je uistinu izazvao veliko zanimanje. Što se tiče standardne boksačke publike, neki je dojam kako će većina takvih ovu priredbu Eddiea Hearna i Matchroom Boxinga ipak preskočiti.

Linker
20. travanj 2024 10:54