K1 i Boks

(VIDEO) Mayweather izgubio živce i napao Jakea Paula, YouTuber provocirao pa zaradio masnicu ispod oka!

Floyd Mayweather Jr. i Jake Paul
 EVA MARIE UZCATEGUI/AFP/PROFIMEDIA, Screenshot (Twitter, Jake Paul)
Pobješnjelu boksačku ikonu jedva su uspjeli odvući od sve glasnije YouTube zvijezde

Floyd Mayweather Jr. i YouTube zvijezda Logan Paul u četvrtak su odradili sučeljavanje kojim je najavljen njihov ekshibicijski boksački meč u Miamiju (6. lipnja), no pravi šou nastao je kada se pred nekadašnjim svjetskim prvakom pojavio Jake, mlađi i trenutno u borilačkim krugovima popularniji od braće Paul.

Floyd je u jednom trenutku rekao da bi u istoj večeri mogao prebiti oba brata, a nedugo nakon toga Jake se pojavio pred njegovim licem pokušavajući dogovoriti i njihov susret u ringu.

Nakon nekoliko razmijenih riječi, Jake je ukrao Mayweatherovu kapu, a boksačka legenda iste je sekunde u potpunosti izgubila živce. Naganjao je Floyd slavnog YouTubera pred desecima okupljenih novinara, a prema nekoliko portala čiji su predstavnici svjedočili nemilim scenama, navodno mu je uspio i zadati nekoliko udaraca.

Pobješnjelog Mayweathera jedva su odvukli od mlađeg Paula, a u jednom trenutku moglo ga se i čuti kako zvijezdi s društvenih mreža prijeti riječima: "Ubit ću te kad te uhvatim!".

"Ukrao sam mu kapu jer on svojim dosadnim borbama krade novac ljudima", napisao je u jednom tweetu Paul.

U jednoj od objava koje su osvanule na njegovom Instagram Storyju, bilo je vidljivo i da je Jake zaradio masnicu ispod oka. No, Paul tvrdi da to nije posljedica Mayweatherovih udaraca.

"Iskreno, imao sam tri lagane borbe kao profesionalac pa sam priželjkivao malo prave akcije. Jedan od Floydovih 30 zaštitara me čisto pogodio u oko", objasnio je Jake na Twitteru.

image
Jake Paul
Screenshot (Instagram, Jake Paul)




Sučeljavanje Mayweathera i Logana:

Linker
17. travanj 2024 00:37