K1 i Boks

(VIDEO) McGregor poslao Furyju bocu viskija, ovaj ga pozvao da zajedno partijaju nakon meča!

Tyson Fury
 Screenshot
U noći sa subote na nedjelju u američkom Las Vegasu ćemo pratiti jedan od najiščekivanijih boksačkih obračuna godine. Nakon što je dvoboj iz 2018. godine završio kontroverznim remijem, noćas ćemo u legendarnom MGM-u gledati revanš između WBC prvaka u teškoj kategoriji Deontaya Wildera i izazivača iz Velike Britanije Tysona Furyja. Vegas je definitivno ovog vikenda svjetska prijestolnica borilačkog sporta, a mnogi su odlučili iskoristiti tu priliku u marketinške svrhe. Bivši UFC prvak to nikako nije htio propustiti...

UFC-ova mega zvijezda Conor McGregor je očito odlučio biti konstatno prisutan, negdje u blizini velikog meča između Deontaya Wildera i Tysona Furyja, koji ćemo noćas pratiti iz Las Vegasu. Nakon što je u petak javno, preko društvenih mreža, komentirao zabranu sučeljavanja na službenom vaganju, otkrili smo da je "Kralju cigana" poslao bocu svog viskija. Naravno u promotivne svrhe...

"Dečki, opustite se. Komisijo iz Vegasa, vi ste jedna od najboljih komisija koja zna kako se nositi s nepredvidljivim događajima. Postavite ljude između njih. Osiguranje na pozornicu. Pustite ih da se posljednji put pogledaju u oči. Posljednji pogled prije je**nog početka!", poručio je McGregor na Twitteru i poslao bocu viskija Furyju čime se on pohvalio i zahvalio popularnom Ircu.

"Hvala ti jako puno Conore, stvarno ovo cijenim! Uništit ću se do neprepoznatljivosti nakon borbe. Ako si u Vegasu, idemo to odraditi zajedno", glasila je Furyjeva zahvala i poziv na zajedničko pijanstvo.

Očekuje se da će "Notorious" biti u prvom redu VIP gledališta noćas u MGM Grand Garden Areni kada Tyson Fury i Deontay Wilder drugi put ukrste međusobno rukavice u jednom od najiščekivanijih mečeva godine. Ukoliko "Kralj Cigana" pobijedi Wildera, nema sumnje da ćemo narednih dana pisati o njegovom ludom provodu koji je već najavio. Možda će ga "odraditi" zajedno s najvećom borilačkom zvijezdom na svijetu!

Linker
04. svibanj 2024 11:38