K1 i Boks

(VIDEO) Mike Perry i Thiago Alves prvi puta ‘oči u oči‘: Pogledajte kako je prošlo sučeljavanje

Mike Perry i Thiago Alves

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Najpoznatija organizacija boksa bez rukavica još jednom nam donosi festival nasilja u sukobu dvojice bivših UFC-ovih boraca.

Uskoro, točnije 27. travnja (4. mjesec), imamo priliku vidjeti pravu borilačku poslasticu na ‘‘Bare knuckle boxing‘‘ eventu koji će predvoditi dvojica bivših boraca UFC-a, Mike „Platinum“ Perry i Thiago Alves. Za Perryja možemo reći da je zaštitno lice BKFC-a jer on to uistinu jest te je u svoje četiri dosadašnje borbe pod okriljem BKFC-a bio uspješan u svakoj od njih. Ovoga puta s njime u ring ulazi bivši napadač na UFC-ov pojas Thiago Alves koji debitira za organizaciju te mu je ovo prva profesionalna borba nakon nešto manje od 5 godina.

Prva konferencija prije borbe, koja također uključuje Bena Rothwella protiv Todda Duffeeja, održana je u srijedu u Los Angelesu. Perry i Alves razmijenili su riječi i odgovorili na pitanja novinara, a zatim nisu tratili vrijeme te su se upustili u svoje prvo sučeljavanje.

Pogledajte video iznad kako biste vidjeli sučeljavanje na konferenciji Perryja i Alvesa. BKFC: KnuckleMania 4 se prikazuje u Peacock Theatreu u Los Angelesu i prenosit će se na fuboTV-u te, kako to već ide s ‘‘Platinumom“, možemo očekivati borbu u kojoj će nasilja biti na pretek.

Linker
10. travanj 2024 04:18