Ostalo

Zvijezda BKFC-a Mike Perry je prozvao Jakea Paula: ‘Prebio bih ga kao on one svoje taksi vozače...‘

Mike Perry

 /SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Bivši UFC borac i sadašnja zvijezda BKFC-a je odlučio prozvati Jakea Paula: ‘Testiraj sebe, ali sada u pravoj stvari‘

"Bare knuckle" je u sveopćoj ekspanziji diljem svijeta, a trenutno jedna od najvećih zvijezdi u tom relativno mladom sportu je Mike "Platinum" Perry (14-8 MMA, 4-0 BKFC). U razgovoru za TMZ prozvao je Jakea Paula (9-1) koji se trenutno sprema za borbu protiv jednog od najvećih boksača ikada Mikea Tysona. Podsjećamo, borba se treba održati 20. srpnja na "AT&T Stadiumu" u teksaškom Arlingtonu. Mnogi fanovi su tu vijest primili s žaljenjem i prijezirom jer se sportski junak njihovog djetinjstva odlučio na borbu protiv jučerašnjeg YouTubera.

"Ako povrijedi Tysona, pustite mi da ga unakazim" rekao je žustro "Platinum" te nastavio: "Nažalost on ne radi boks s golim šakama. Ako riješiš Tysona, testiraj sebe sa mnom u uličnoj tučnjavi."

"Je**o vas Jake. On ima ponešto talenta, ali kažem vam da bih ga prebio kao on one svoje taksi vozače, pogotovo ako radili ‘bareknuckle‘. Povrijedit ću ga, a on će u fetalnoj poziciji otići u svoj kut i plakati" bio je slikovit bivši UFC borac.

"Platinum" se trenutno sprema za okršaj protiv Thiaga Alvesa na BKFC KnuckleMania 4 eventu 27. travnja. Priredba se treba održati u Peacock dvorani u Los Angelesu. Perry je u svojoj dosadašnjoj "bare knuckle" karijeri porazio Eddieja Alvareza, Lukea Rockholda, Michaela Pagea i Juliana Lanea.

Linker
21. travanj 2024 06:26