K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson s 53 godine 'terorizira' fokusere! Video pokrenuo lavinu reakcija, Khabib u nevjerici

Mike Tyson
 Screenshot (Instagram)
Legendarni Mike Tyson 'srušio' je internet kada je u petak objavio snimku s jednog svog treninga.

Legendarni teškaški prvak i s 53-godine djeluje zastrašujuće dok udarcima 'terorizira' fokusere. Brzina, snaga, eksplozivnost, kretanje - sve to demonstrirao nam je Iron Mike u kratkom video uratku koji je samo na njegovom Instagram profilu u nešto više od 10 sati prikupio više od pet milijuna pregleda.

"Zauvijek ću biti zločesti dečko", napisao je Tyson uz snimku koja je pokrenula lavinu komentara.

Među onima koji su prvi reagirali našao se i UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov.

"Ne mogu vjerovati, ovo je druga razina", napisao je neporaženi Dagestanac.

Ubrzo se javio i Dwayne Johnson:

"Brate, sad sam spreman probiti je*eni zid. Idem odmah u teretanu", komentirao je popularni The Rock.

Naravno, ovo je samo dio komentara u kojima se mogu pronaći poruke brojnih slavnih osoba.

Podsjetimo, Tyson je nedavno otkrio da se polako vraća u formu jer želi nastupiti u humanitarnim boksačkim ekshibicijama.

"Posljednja dva tjedna radim s fokuserima i nije lagano. Tijelo mi nije u najboljem stanju i poprilično se potrošim od toga. No, treniram. Želim nastupiti u nekim boksačkim ekshibicijama. Želim se dovesti u formu da mogu boksati tri ili četiri runde u humanitarne svrhe", rekao je Tyson nedavno reperu T.I.-u tijekom razgovora uživo na Instagramu, dodavši:

"Želim odraditi humanitarne ekshibicije kojima bi osigurao novac za beskućnike ili neke ljude u problemima s drogom. Zapravo, želim pomoći ljudima poput mene. Dva sata dnevno radim cardio vježbe. Na biciklu i na traci po sat vremena, a onda radim utege, oko 250-300 ponavljanja s lakšim utezima. Radim i boks, 25 do 30 minuta dnevno. Pokušavam doći u dobru formu", objasnio je tada legendarni prvak.

Linker
26. travanj 2024 20:25