K1 i Boks

(VIDEO) Najbolji nokaut koji ćete danas vidjeti djelo je prodavača u dućanu

 screenshot (Twitter)
Ovako precizan i ubojit desni kroše rijetko vidimo i na borilačkim priredbama

Uslužne djelatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, posebno one gdje je u kasnim večernjim satima potrebno komunicirati s raznim tipovima osoba u raznih stanjima, često donose neugodne situacije. Nerijetko dolazi do ispoljavanja agresivnosti u krivom trenutku, što su situacije s kojima se neki djelatnici ne nose najbolje. Junak naše današnje priče nije jedan od njih.

Internetom je počeo kružiti video nastao još 27. ožujka u jednom američkom dućana, a na njemu vidimo mlađeg čovjeka kojem očito nešto ne odgovara te počinje prigovarati prodavaču. Svakako vrijedi navesti da je bilo 22 sata i 30 minuta. U jednom trenutku prodavač je izašao iz svog prostora, s ciljem da umiri sad veći suviše opuštenog navedenog muškarca, pored kojeg su se ostali kupci počeli osjećati ugroženo. Ovaj je na to reagirao odgurivanjem, a onda i odlaganjem boce koju je držao u rukama s namjerom kupnje te se postavio u borbeni stav.

Prodavač u tom slučaju nije dugo čekao. Čim mu je agresivni kupac prišao na dovoljnu razdaljinu, pogodio ga je desnim krošeom u pravo mjesto i to je bilo dovoljno da riješi probleme koje mu je ovaj počeo stvarati. Nezadovoljni kupac, kojem očito nedostaje malo kućnog odgoja, ovim je putem dobio jednu "odgojnu" te završio na podu. Prodavač se polagano vratio na svoje radno mjesto.

Mi možemo samo zaključiti kako je ovaj čovjek svoje slobodno vrijeme odlučio iskoristiti za vještine koje mu u ovakvim situacijama itekako mogu pomoći. Pogledajte na koji način je spomenuti nokaut odradio.

Linker
11. svibanj 2024 04:33