K1 i Boks

(VIDEO) Oleksandr Usyk i Daniel Dubois odradili sučeljavanje nakon presice, jedan s drugog nisu sklanjali poglede

Oleksandr Usyk i Daniel Dubois

 Screenshot/YouTube
Održana je posljednja medijska konferencija uoči subotnjeg teškaškog okršaja na stadionu u Wroclawu

Svega dva dana dijeli nas od meča između Oleksandra Usyka (20-0) i Daniela Duboisa (19-1) za WBO, IBF i WBA titule, a uoči teškaškog okršaja na stadionu u poljskom Wroclawu, održana je u četvrtak i završna medijska konferencija na kojoj su predvodnici subotnje priredbe imali priliku komunicirati svoje posljednje poruke prije ulaska u ring.

"Spreman sam, patio sam tijekom trening kampa, gotovo sam s tim i i sada sam spreman. Odradio sam pripreme, učinio sam sve što sam mogao, nema kamena kojeg nisam prevrnuo, sada sam spreman i samopouzdan", bio je kratak Dubois u svom izlaganju, a onda je red došao na prvaka.

"Zahvalan sam svom timu, svojoj obitelji, svojoj supruzi. Volim te, Yekaterina. Zahvalan sam svojoj zemlji i ukrajinskim vojnicima - hvala vam puno. Moje pripreme su prošle dobro, puno smo radili, plivali smo, igrali nogomet i plesali. Dovoljno", rekao je vidno raspoloženi Usyk.

Na samom kraju press konferencije uslijedilo je, kako to obično biva, sučeljavanje boraca. Usyk i Dubois stali su jedan nasuprot drugog i "strijeljali" se pogledima bez treptaja otprilike pola minute, nakon čega se britanski teškaš okrenuo prema fotografima, a potom je to učinio i neporaženi Ukrajinac. Kako je to izgledalo, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Linker
27. travanj 2024 00:37