K1 i Boks

(VIDEO) Oleksandr Usyk: U idućih 12 mjeseci želim Joshuu, Furyja i Wildera

Oleksandr Usyk, Alex Krassyuk i Vasyl Lomachenko
Oleksandr Usyk na jako je zanimljiv način odgovorio na pitanje protiv koga bi se volio boriti u idućih godinu dana. Nabrojao je tri trenutno najbolje rangirana teškaša svijeta, a njegov menadžer je dodao kako bi se protiv njih mogao boriti u jednoj večeri.

Reporter iFL-a prošlog se vikenda našao u backstageu londonske O2 dvorane, gdje je bio u društvu Oleksandra Usyka, Vasyla Lomachenka, njihovog menadžera Alexa Krassyuka te šefa Matchroom Boxinga, Eddieja Hearna. Pokušavao je doznati kad bi Oleksandr Usyk mogao odraditi svoj idući meč, ujedno prvi u teškoj kategoriji. Onaj planiran za svibanj je morao otkazati zbog ozljede. Hearn je rekao kako bi to moglo biti početkom jeseni, da bi onda vrlo raspoloženi Krassyuk uzeo riječ:

"Zapravo smo ovdje došli da Usyk zamijeni Rivasa u meču protiv Whytea, zbog toga smo se ovdje našli s Eddiejem. Usyk će se boriti protiv Whytea, a onda će se sat vremena kasnije boriti protiv Rivasa", rekao je uz smijeh Krassyuk.

Reporter je shvatio u kakvoj se atmosferi našao pa smo tako mogli vidjeti provokaciju Hearna upućenu prema Lomachenku, čiji je meč protiv Lukea Campbella istu večer potvrđen. Pokušao je izvući još neke informacije iz Usyka, u čemu je na kraju uspio. Dobio je odgovor na pitanje protiv koga bi se Oleksandar volio boriti u idućih mjesec dana.

"Samo se želim boriti, nije bitno protiv koga", prvobitno je odgovorio, no onda je ipak rekao nešto konkretnije: "Anthony Joshua, Tyson Fury, Deontay Wilder, želim se iduće godine boriti protiv svih njih."

Podosta samouvjereno pa je Krassyuku uslijedilo pitanje koliko je to ostvarivo, odnosno može li se tako velika tri meča organizirati u godinu dana.

"Meni će zapravo biti veliko iznenađenje ako se sva tri meča ne dogode iste večeri", rekao je Krassyuk.

Reporter je onda shvatio kako nema smisla tražiti neki ozbiljan odgovor pa se samo pridružio. No, iskreno ne vjerujemo kako se Usyk zapravo šalio. Kako je to izgledalo iz prvog lica spomenutog reportera, pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
24. travanj 2024 23:42