K1 i Boks

(VIDEO) Otac Tysona Furyja prouzročio veliki incident u Saudijskoj Arabiji; Pogledajte kako je glavom udario člana Usykovog tima

John Fury

 Instagram (blockasset)
59-godišnji John Fury ponovno nije mogao kontrolirati svoj nasilni temperament

‘‘Fight week‘‘ uoči meča između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka započeo je vrlo žestoko. Sve do subote navečer čekat ćemo okršaj dvojice boksača u ringu, ali članovi njihovog tima ‘‘preduhitrili su ih‘‘ i danas su odradili svojevrsni fizički obračun.

Naravno da se John Fury našao u glavnoj ulozi kod ovakvog incidenta. Problematični Furyjev otac imao je bliski susret s članovima Usykovog tima, kao i s Usykovim navijačima. U jednom trenutku došlo je do jako bliskog susreta između Johna i jednog od članova Usykovog tima, situacija je eskalirala i John Fury glavom je udario zasad neimenovanog člana Usykovog tima.

Dvojac je ekspresno razdvojen, a u nastavku se mogu vidjeti scene Johnovog krvavog lica. Johnu nije bilo dosta nakon toga i zapravo se tek ‘‘zagrijao‘‘ za dodatne sukobe, ali do toga srećom nije došlo.

Nije pretjerano iznenađujuća činjenica da je John Fury bio akter ovakvog incidenta. 59-godišnji otac Tysona Furyja jako teško kontrolira svoj temperament i mnogi se pitaju zašto uopće dobiva dopuštenje sudjelovati na ovakvim priredbama.

2011. godine John Fury osuđen je na zatvorsku kaznu jer je godinu dana ranije iskopao oko muškarcu s kojim se potukao. 11 godina zatvorske kazne izrečeno je Johnu Furyju koji je nesretnog muškarca ostavio djelomično slijepim tijekom tučnjave koja je nastala na aukciji automobila. John je iz zatvora pušten 2015. godine.

Zbog svoje kriminalno-nasilne povijesti, John Fury ne može kročiti na teritorij SAD-a. Ista zabrana ne vrijedi za Saudijsku Arabiju gdje će se održati meč između Usyka i Furyja, a John je već početkom ‘‘fight weeka‘‘ napravio veliki skandal. Nadajmo se da će stati na tome.

Snimke iz različitih kutova možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
25. srpanj 2024 11:10