K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte čitavu snimku krvavog "bare knuckle" obračuna Artema Lobova i Jasona Knighta

Artem Lobov i Jason Knight u travnju su odmjerili snage u boksu bez rukavica i obožavateljima priredili jedan od najluđih mečeva godine. Uoči povratka Lobova u ring Bare Knuckle Fighting Championshipa ove subote, promocija vas časti snimkom ovog krvavog spektakla.

UFC veterani pružili su fanovima borbu koja će se još dugo pamtiti kada su se uprije tri mjeseca obračunali u glavnoj borbi Bare Knuckle FC 5 priredbe održane u gradu Biloxi, savezne američke države Mississippi.

Pet rundi beskompromisnog šakačkog nasilja nije ostavilo ravnodušnim niti najveće borilačke fanove. Borci su padali na pod, a publika se dizala na noge u ovom brutalnom dvoboju čvrstoće i odlučnosti nakon kojeg su lica natjecatelja izgledala poput scene iz horor filma.

Pobjeda je u konačnici odlukom sudaca (48-47, 47-47, 48-46) pripala "The Russian Hammeru" Lobovu koji je tako priredio teren za veliki meč protiv bivšeg svjetskog prvaka u boksu Paulia Maliggangija.

Njihov dvoboj predvodi BKFC 6 priredbu koja se ove subote, 22. lipnja, u Tampi na Floridi. S obzirom na užareno rivalstvo između Malignaggija i UFC zvijezde Conora McGregora iz čijeg tima Lobov dolazi, nema sumnje da nas još jedna uzbudljiva borba očekuje i ovog vikenda.

Linker
22. travanj 2024 23:48