K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte kako je Luka Pratljačić nokautirao Marka Miluna i osvojio Zagreb Grand Prix

Luka Pratljačić nokautirao Marka Miluna

 SCREENSHOT/SK FIGHT
Nije bilo daleko da meč završi u drugoj rundi, ali dovršio je posao u trećoj

Iako je subota navečer najčešće rezervirana za izlaske, mnogi su se jučer opredijelili za finale Zagreb Grand Prixa. Dva najiščekivanija meča svakako su bila ona gdje je nastupio Gabrijel Veočić i finale superteške kategorije koje su činili Luka Pratljačić i Marko Milun.

Na putu do finala Pratljačić je upisao dvije pobjede, a Milun je bio slobodan u četvrtfinalu te mu je trebao jedan trijumf do okršaja za osvojeni turnir. Ovaj meč trebao je biti jedan od pokazatelja tko će predstavljati Hrvatsku na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre (naravno, čeka nas prvenstvo Hrvatske).

Veliku podršku s tribina imao je Pratljačić na samom početku meča, no to nije uspio okrenuti u svoju korist jer je prva runda bila dosta tijesna. Ipak, zato je u drugoj rundi bio jako blizu završteku meča jer je dvaput slao Miluna na pod.

Treća runda ipak je bila kobna za pulena Leonarda Pijetraja. Osječanin je bio precizniji u otvorenoj razmjeni udaraca te je na opće oduševljenje svojih gromoglasnih navijača nokautirao Miluna i osvojio turnir.

SNIMKU NOKAUTA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Linker
20. travanj 2024 06:48