K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte prvih deset nokauta najveće britanske boksačke nade Daniela Duboisa

Dubois vs. Howe
 screenshot/Youtube (BT Sports)
Večeras će u boksački ring po 13. put u profesionalnoj karijeri ući Daniel Dubois, najtalentiraniji britanski teškaš u ovom trenutku. Da bi ste se uvjerili o kakvom talentu je riječ, pogledajte snimku njegovih prvih deset nokauta.

22-godišnji Daniel Dubois u dvije i pol godine uspio je dogurati do statusa najvećeg britanskog boksačkog talenta i nove zvijezde u globalu. U svojih 13 do sada odrađenih mečeva upisao je sve do jedne pobjede, uz 11 nokauta, a na BoxRecu dogurao je do 28. mjesta. I to bez amaterske karijere što je svakako ogroman uspjeh i dokaz kako Britanci oko njega grade nešto veliko.

Danas će on odraditi svoj novi meč, a s druge strane stajat će neporaženi borac iz Gane, Ebenezer Tetteh, kojem će ovo biti 20. meč u karijeri. Dubois je veliki favorit, a Royal Albert Hall dvorana u Kensingtonu je odavno rasprodana.

BT Sport je nedavno najavio Duboisa uz video kompilaciju njegovih prvih deset nokauta. I tu se najbolje može vidjeti koliko ovaj momak ima teške ruke, ali i zavidnu tehniku. Pogledajte!

Linker
11. travanj 2024 19:51