K1 i Boks

(VIDEO) Pojavila se šokantna snimka, teškaška zvijezda udarcem glavom nokautirala dostavljača hrane

Derek Chisora i dostavljač

 SCREENSHOT/X (THE UPSHOT)
Vozač Deliverooa zateturao je i pao, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata

Fizički sukob s profesionalnim borcem, osobito boksačem teške kategorije, uvijek je loša ideja. Na teži je to način saznao dostavljač hrane koji se na području Londona (Hampstead) sukobio s Derekom Chisorom, a cijela situacija završila je tako da ga je 40-godišnji britanski teškaš - udario glavom u glavu.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama, naime, vidi se kako se dvojac svađa pored ugostiteljskog obrta, pri čemu Chisora drži dostavljača za majicu, a ovaj u jednom trenutku nasrće na njega što se pokazalo katastrofalnom odlukom, budući da ga je "Del Boy" primio s obje ruke, povukao prema sebi i snažno udario glavom u glavu, nakon čega je nesretni vozač Deliverooa zateturao, a potom i pao na pod. Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, a koje su prenijeli i pojedini borilački mediji, Chisori je zasmetalo što je dostavljač vozio bicikl neprilagođenom brzinom u neposrednoj blizini terase i stolova restorana u kojem je on boravio. Tek treba vidjeti hoće li bivši dvostruki WBC-ov izazivač za titulu snositi kakve posljedice zbog svog nasilnog postupka. Posljednji meč odradio je sredinom kolovoza prošle godine, kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Geralda Washingtona, a sljedeći bi put u ring trebao ući 27. srpnja, kada je na rasporedu njegov okršaj s Joeom Joyceom.

Linker
04. rujan 2024 01:46