K1 i Boks

(VIDEO) Povratak starim ‘demonima‘? Tysona Furyja pijanog iznijeli iz kluba, a onda ‘poljubio‘ pločnik

Furyja iznose iz kluba

 Michael Benson, X
Nije to ponašanje koje dolikuje jednom velikom sportašu i prvaku, no izgleda da su neke stvari jače od njega

Nije Tyson Fury uspio doći do prestižne titule apsolutnog prvaka teške kategorije nedavno u Rijadu. Oleksandr Usyk slavio je odlukom sudaca u dosta bliskom meču, no Ukrajinac je pobjedu apsolutno zaslužio te se okitio titulom apsolutnog prvaka teške kategorije.

U jednom trenutku je Fury bio vrlo blizu poraza prekidom, no sudac i zvono su ga uspjeli spasiti te se ‘‘Kralj cigana‘‘ uspio oporaviti između rundi, no od tog trenutka meč je išao u samo jednom smjeru – Usykove velike pobjede i osvajanja spomenute titule.

Ukoliko malo podrobnije pratite boks, svjesni ste da je Tyson Fury čovjek koji se u prošlosti borio s raznim ‘‘demonima‘‘. Od ovisnosti o alkoholu, drogi, prostitutkama i ostalim porocima, no puno je puta rekao kako su ga boks i vjera spasili i izveli na pravi put.

Mnogi su se stoga pribojavali što će se dogoditi jednoga dana kada Fury više ne bude profesionalni boksač, odnosno, pribojavali su se da će se po završetku sportske karijere ponovno odati porocima.

Unatoč tome što njegova sportska karijera još nije gotova, dapače, 21. prosinca ga čeka veliki revanš s Usykom, Fury si je izgleda odlučio dati malo ‘‘oduška‘‘. Društvenim mrežama je počeo kružiti video u kojemu se vidi kako su Furyja prvo izveli iz kluba, a u sljedećim kadrovima se vidi kako puže po podu te je u jednom trenutku i poljubio pod.

Video možete pogledati na kraju članka, a detaljnije komentirati ovo uistinu nema smisla. Nije to ponašanje koje dolikuje jednom velikom sportašu i prvaku, no izgleda da su neke stvari jače od njega. Video je ispod:

Linker
11. lipanj 2024 10:41