K1 i Boks

(VIDEO) Procurila snimka stravične nesreće: Ferrari Errola Spencea se okretao u zraku!

Stravična prometna nesreća
 Screenshot (Instagram)
Neporaženi američki profesionalni boksač i aktutalni IBF i WBC prvak svijeta u velter kategoriji, Errol Spence Jr. je u četvrtak pretrpio vrlo teške ozljede nakon što je doživio stravičnu prometnu nesreću u Dallasu.

Američki mediji pišu kako je Spence izgubio kontrolu nad svojim Ferrarijem oko 03:00 sata ujutro, a nakon toga je odvezen u "Methodist Medical Center" bolnicu u američkom Dallasu. Iako su ozljede izuzetno teške, liječnici očekuju da će boksačka superzvijezda preživjeti.

Kako odmiče vrijeme, tako je poznato sve više detalja ove stravične nesreće. Prema pisanju američkih medija boksač je upravljao svojim vozilom koje se kretalo izuzetno velikom brzinom Riverfront bulevarom, kada je iz još uvijek nepoznatih razloga izgubio kontrolu. Nadzorne snimke kamera koje su bile postavljene na mjestu nesreće pokazuju da se vozilo prevrnulo najmanje pet puta prije nego što se zaustavilo. Spence navodno nije imao zavezan zaštitni pojas pa je prilikom nesreće ispao iz automobila. Kada se pogledaju ove snimke, jasno je da je pravo čudo što je Spence preživio.

Tim Smith, glasnogovornik promotorske kuće Al Haymona za koju Spence boksa, je potvrdio da ozljede boksača nisu opasne po život. Dodao je da su mu u bolnicu stigli roditelji, a najavio je i više detalja u narednim danima.

Spence je nedavno ubilježio 26. pobjedu u profesionalnoj karijeri svladavši podijeljenom odlukom sudaca Shawana Portera. Bilo je to 28. rujna u Staples Centru u Los Angelesu. Pobjedom je ujedinio pojaseve svjetskog prvaka u velter kategoriji i trenutačno je jedna od najvećih boksačkih zvijezda na svijetu.

Upravo je Porter bio jedan od prvih boksača koji su javno izrazili potporu Spenceu porukom na društvenim mrežama.

"Otac mi je uvijek govorio da je boks samo jedan dio mog života i da neće trajati zauvijek. Imaš još toliko toga za proživjeti nakon boksa. Misleći na to, molim se za Errola Spencea i njegovu obitelj jer ima još jako mnogo života ispred sebe. Molim se da se oporavi brzo i potpuno", napisao je na na Twitteru.

Linker
23. travanj 2024 23:11