K1 i Boks

(VIDEO) Provjerite kako se slavni Mayweather snašao na košarkaškom igralištu

 Screenshot
Ako vas zanima kako bivši svjetski boksački prvak Floyd Mayweather izgleda na košarkaškom terenu, u utakmici pet na pet, bacite oko na Instagram profil najbolje svjetske boksačice Claresse Shields. Ona je, naime, objavila kratak video s košarkaške utakmice zvijezda, u sklopu NHL Super Bowla, koji je održan prošlog vikenda u Miamiju. U jednom od timova zvijezda je igrao i legendarni, neporaženi boksač.

Video počinje kadrom u kojem Floyd baca slobodno bacanje i ubacuje koš. U nastavku gledamo napad suparničke momčadi, ali i uspješnu kontru Mayweatherove u kojoj boksač nije sudjelovao. Utakmica je organizirana u suradnji s Mayweatherovim "TMT timom", što se može vidjeti iz fotografije koju je također objavila Shields na svom Instagramu.

Miami je prošlog vikenda, tijekom Super Bowla, bio meka za bogate i slavne. I bivši UFC prvak Conor McGregor je bio dio velike NHL utakmice. Dapače, pojavio se kao počasni gost na terenu zajedno sa svojim sinom te je o svemu obavijestio svojih 35 milijuna fanova na Instagramu. Niti Shields, koja je prije tri tjedna svladala našu Ivanu Habazin i tako se okitila novim titulama svjetske prvakinje, nije propustila pojaviti se u Miamiju.



Linker
25. travanj 2024 23:10