K1 i Boks

(VIDEO) Roy Jones Jr. objavio snimku s treninga za Tysona

Roy Jones Jr.
 Instagram
Roy Jones Jr. krenuo je u pripreme za ekshibicijski meč protiv Mikea Tysona, dogovoren za 12. rujna

Budući da je službeno završio karijeru prije dvije i pol godine, za očekivati je kako će Royu Jonesu trebati puno manje vremena da uđe u dobru formu, nego što je to slučaj kod njegovog protivnika, koji iza sebe ima više od jednog desetljeća raskalašenog života prepunog poroka i svega što ni u kom slučaju nema mjesta u životu sportaša. Ipak, Tyson je već neko vrijeme na pravom putu, a snimke koje je objavljivao protekla dva mjeseca daju do znanja kako bi 12. rujna mogao dočekati u formi.

Uvid u svoju formu na Instagram je postavio i Jones, a radi se o kratkoj snimci rada s fokuserima. Vidi se odmah kako rad nogu i dalje nije u pravom ritmu, no par udaraca njegovom glasovitom desnicom otkriva kako je najjače oružje i dalje tu te da ga je Jones spreman iskoristiti čim se pokaže prilika.

Kao što je već više puta navedeno. Ovaj meč je rekreativne prirode i već prva posjekotina na licu nekog od boraca će dovesti do prekida. Ipak, Tyson je već najavio kako će priliku za nokaut, ako se ista pojavi, prihvatiti bez previše razmišljanja. Jones je isto tako najavio kako očekuje da će obojica tijekom meča pokušati nešto ludo i nezaboravno. Fanovi se nadaju kako će uistinu biti tako, no velik je broj onih koji se boje da će Tyson i Jones šetati ringom te udarati prednje direkt uz tek pokoju kombinaciju.

Što god bilo, s Tysonove strane ovdje je riječ o jednom humanitarnom djelu, budući da će cijelu svoju zaradu od meča, čiji će se prijenos u SAD-u plaćati 50 dolara, donirati u dobrotvorne svrhe.

Linker
19. travanj 2024 20:15