K1 i Boks

(VIDEO) Sučelili se 'Brončani bombarder' i 'King Kong': Wilder objasnio zašto je Ortizu dao novu priliku

 Screenshot (YouTube)
Deontay Wilder i Luis Ortiz odradili su još jedno sučeljavanje prije nego što se po drugi put u svojim karijerama nađu zajedno u ringu.

'Bronačani bombarder' i 'King Kong' obračunat će se u noći sa subote na nedjelju u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni za Wilderovu WBC titulu.

"Za mene će biti jako uzbudljivo osvojiti ovaj naslov i samim time postati prvim kubanskim prvakom. Ako pobijedim, dat ću mu priliku za trilogiju. To je 100 posto. On je meni dao ovaj meč, tako da tu nema nikakve rasprave", poručio je Ortiz.

Ovi elitni teškaši prvi su se put susreli u ožujku prošle godine. Wilder je te večeri u New Yorku slavio tehničkim nokautom u 10. rundi.

"Velika mi je čast reći kako mi je ovo već 10 obrana pojasa. Pogotovo kada uzmem u obzir činjenicu da su mnogi govorili da uopće neću postati svjetski prvak. Moj plan je jasan, a to je pobjeda nokautom. Uvijek težim prekidu i ne želim napustiti ring bez da nokautiram protivnika. Ortiza svi izbjegavaju unatoč tome što sam ga već pobijedio. Obično kada nekoga nokautirate, onda drugi spremno prihvaćaju njega za protivnika. Vjerojatno misleći da sad znaju za njegove rupe u igri. Ali Ortiza nitko nije htio... Stoga sam mu ja dao novi priliku kako bi otklonio i posljednju sumnju", izjavio je aktualni WBC-ov prvak.

Linker
26. travanj 2024 23:15