K1 i Boks

(VIDEO) Tvrdo: Pogledajte kako izgleda sparing 'Savagea' i Marka Miluna

Screenshot
 Instagram
Hrvatskog boksačkog profesionalca Alena Babića idućeg petka u talijanskom Milanu, na Matchroomovoj priredbi, očekuje 4. profi dvoboj. "The Savage" (3-0, 3KO) će boksati protiv Srbina Dušana Krstina koji je barem na papiru, mnogo iskusniji od njega.

Babić je u svom BK Leonardo u petak odradio posljednji sparing sa svojim klupskim kolegom i hrvatskim amaterskim reprezentativcem Markom Milunom. Dijelove sparinga je objavio na svom službenom Instagramu.

Osim stalnog sparing partnera Marka Miluna, koji se prije par dana pobjedonosno vratio s jakog turnira iz Mađarske, Babiću je u ovim pripremama pomagao i hrvatski teškaš Agron Smakići.

"Posljednji sparing prije nastupa. Ne bih bio ovdje bez mog 'jedinog' sparing partnera. Mi smo dignuli jedan drugoga. Sve je spremno za pobjedu broj 4", napisao je "The Savage" uz objavljeni video.

Zadnji meč Babić je odradio 25. listopada protiv Ramazija Gogichashvilija te je slavio prekidom u prvoj rundi. Dvoboj protiv Krstina je dogovoren na 6 rundi, a održat će se u Allianz Cloud Areni, istoj onoj gdje je odradio i zadnji meč. Priredbu predvode Daniele Scardia i Andrew Francillette mečem za IBF-ov internacionalni pojas.

25-godišnji Krstin je, barem na papiru, mnogo iskusniji od člana BK Leonardo iz Zagreba. U profi karijeri koja traje od 2015. godine ima 8 pobjeda i 11 poraza i trenučno je šesdesetak mjesta bolje plasiran od hrvatskog boksača na uglednom Boxrecu.

Linker
30. travanj 2024 02:47