K1 i Boks

(VIDEO) Tyson Fury odmah u ringu zapjevao je svojoj supruzi

screenshot
Amerika polako počinje upoznavati Tysona Furya. Nakon showa koji je priuštio na press konferencijama svoja dva dosadašnja meča "preko bare", po završetku subotnjeg protiv Toma Schwarza, Fury je pred fanovima zapjevao za svoju suprugu.

Ukoliko ste gledali meč u kojem je Tyson Fury prvi put došao na vrh, onaj protiv Vladimira Klička, vjerojatno se sjećate kako je on nakon tog meča imao svoj prvi veliki pjevački nastup. Otpjevao je pjesmu Aerosmitha, "I Don't Want to Miss a Thing" i time je oduševio stadion u Düsseldorfu gdje je meč održan.

Sad je nešto slično tome ponovio i nakon svoje prve američke pobjede. Već smo pisali o nastupu s konferencije za medije, a sad je Top Rank napokon objavio i nastup iz ringa. Ponovno je u pitanju bila ista pjesma, a njegova supruga Paris našla se preko puta njega.

Tyson i Paris roditelji su petero djece, a zajedno su još otkako je on imao 20, a ona 15 godina. Vjenčali su se godinu kasnije. U intervjuima tijekom kojih je govorio o svojim problemima s ovisnošću i depresijom, naglašavao je kako je upravo ona bila najveća podrška u povratku na pravi put i da se njihova veza zapravo tim putem osnažila. Video Furyevog nastupa u MGM Grand dvorani dolazi se odmah ispod odlomka.

Linker
21. travanj 2024 13:41