K1 i Boks

(VIDEO) Tyson Fury ponovno zapjevao za novinare, u pjesmu uključio promotore Aruma i Warrena

Fury, Davison, Arum i Warren
Nakon što je pobijedio Toma Schwarza u svom prvom meču održanom u Las Vegasu, Tyson Fury u svom je stilu odradio konferenciju za medije. Naime, nakon nje je zapjevao, a ovog puta je u pjesmu uključio svog trenera Bena Davisona, kao i promotore, Boba Aruma i Franka Warrena.

Tyson Fury na press konferenciju je došao u društvu svog trenera Bena Davisona, glavnog promotora Franka Warrena te američkog promotora, Boba Aruma, s kojim je ovim putem imao prvu suradnju. Nakon što su odgovorili na sva pitanja novinara, Arum je najavio kako će Fury odraditi svoju proslavu pobjede.

Gipsy King je tada ustao i najavio kako slijedi pjesma. Izbor je bio isti kao nakon meča protiv Deontaya Wildera, odnosno otpjevao je pjesmu "American Pie". No, za razliku od nekih ranijih nastupa, ovog puta je u pjesmu uključio svoj tim, a pozvao je i novinare da sudjeluju.

Fury je poznat kao netko tko voli zapjevati, a prvi put je to napravio pred velikim auditorijem nakon pobjede protiv Vladimira Klička. Tada je zapjevao veliki hit Aerosmitha, I Don't Want To Miss A Thing, a pjesmu je posvetio svojoj supruzi. Za oba američka nastupa odabrao je American Pie. Možemo biti sigurni kako to nije posljednji put da je na ovaj način zabavio novinare. Uostalom, možemo se složiti s kolegama iz britanskog BT Sportsa. Oni su objavili video ovog nastupa, a u naslov su stavili: "Nikad se nemoj promijeniti, Tyson Fury!". Apsolutno, dok god ostane kakav je i dok god bude boksao kao protiv Toma Schwarza, od njega imamo sve što nam je potrebno.

Linker
21. ožujak 2023 21:56