K1 i Boks

(VIDEO) Tyson ponovno 'ruši' internet: Pogledajte novi opaki video s priprema Iron Mikea!

Mike Tyson
 Instagram
Mike Tyson objavio je novu snimku s priprema za povratak u ring te još jednom impresionirao i oduševio svoju vjernu vojsku fanova.

Desetak dana nakon prvog videa koji je 'srušio' internet, bivši teškaški prvak omogućio nam je da još jednom zavirimo u njegov trening kamp i da se ponovno uvjerimo u to kakva je zvijer unatoč tome što ima čak 53 godine.

Za razliku od prvog uratka, ovaj ipak prikazuje nešto više kadrova i kombinacija, a sve završava Iron Mikeovim opakim pogledom i porukom - "Vratio sam se!"

"Nasilno."; "Najopakiji čovjek na svijetu."; "Nikad nisi ni napustio ovu igru. Ti si broj 1." - samo su neki od komentara mnogih koji su se ponovno naježili gledajući legendarnog teškaša.

Podsjetimo, Tyson je najavio povratak u ring, ali samo kako bi nastupao u humanitarnim boksačkim ekshibicijama.

Otkako je njegova odluka dospjela u javnost, gotovo pa svakodnevno na Mikeovu adresu pristižu bogate ponude. Javljaju se Tysonu tako razni promotori sa svih strana svijeta, a posebno je glasno odjeknuo poziv Davida Feldmana, predsjednika Bare Knuckle Fighting Championshipa, koji je Tysonu spreman platiti 20 milijuna dolara te mu omogućiti da si sam izabere protivnika za meč u boksu bez rukavica.

"Tysonu smo ponudili 20 milijuna dolara za borbu u našem ringu, no isto tako smo otvoreni za razne opcije u kojima bismo mogli surađivati. Uzbuđenje koje smo osjetili kad smo vidjeli Mikeove snimke treninga i njegova želja da nastupi u ekshibicijama su nas inspirirali da mu pristupimo s ponudom", rekao je nedavno Feldman prema pisanjima Heavy.com portala.

Linker
20. travanj 2024 09:06