K1 i Boks

(VIDEO) Ušli smo u tjedan najvećeg spektakla kojeg kickboxing može ponuditi

Badr Hari vs. Rico Verhoeven
 screenshot
Ušli smo u tjedan Glory Collision 2 priredbe. Tjedan u kojem će se dogoditi najveći meč kojeg kickboxing posljednjih godina može ponuditi, Rico Verhoeven protiv Badra Harija.

Iako je Rico slavio u meču kojeg su održali prije tri godine, nikoga taj ishod nije zadovoljio. Gloryjev prvak i najbolji svjetski teškaš posljednjih godina također nije mogao biti zadovoljan pobjedom koja je došla zbog ozljede, a brojni Harijevi fanovi to kao poraz nikad nisu niti priznali. Revanš se dugo čekao, prije svega zbog Harijevih privatnih problema, no sad je napokon tu. I Marokanac tvrdi da je fokusiraniji nego ikad prije.

Glory je pred ovaj meč objavio video najavu u kojoj je sve jako dobro objašnjeno te je isto tako prikazano sve što se dogodilo te nesretne većeri u Oberhausenu. Ovog puta ring se nalazi u Arhhemu i svi fanovi borilačkog sporta se nadaju kako će moći uživati u vrhunskom obračunu najboljeg teškaša svijeta i borca kojeg mnogi smatraju najboljim i najubojitijim teškašem ikad, borca koji je svojim stilom borbe došao do nevjerojatnog broja fanova te je zbog toga najveća zvijezda kickboxinga.

Pogledajte i pripremite se!

Linker
19. travanj 2024 00:49