K1 i Boks

(VIDEO) Ususret revanšu, prisjetite se prve borbe Zhileija Zhanga i Joea Joycea, pogledajte kako je Kinez upisao pobjedu

Joe Joyce i Zhilei Zhang

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Očekuje se da će ući u ring iza 23 sata

Brojimo sitno do večerašnjeg revanša između Zhileija Zhanga i Joea Joycea. Ova dva boksača sastat će se u svom drugom meču nakon što je "Big Bang" pobijedio Joycea prekidom u šestoj rundi prije pet mjeseci.

Činjenica je da će Joyce biti silno motiviran da se osveti za jedini poraz u karijeri, a definitivno mora ići na to jer mu je 38 godina i vjerojatno neće imati novu priliku doći do borbe za naslov s Oleksandrom Usykom koji drži, između ostalog, WBO pojas teške kategorije. Ista je situacija i sa Zhangom, koji je jedini poraz u karijeri doživio prošle godine od našeg Filipa Hrgovića, a sada drži privremeni pojas. Ipak, njemu je 40 godina te bi ga poraz isto tako bacio u ponor i teško je za povjerovati da bi dobio novu priliku.

Dok čekamo taj revanš koji bi se trebao dogoditi negdje iza 23 sata, donosimo vam kompilaciju najboljih sekvenci prvog meča gdje se možete prisjetiti kako je to teklo u travnju i kako je Zhang upisao pobjedu i vratio se na pozitivan kolosijek nakon poraza od "El Animala" prošle godine u kolovozu. Video možete pogledati na dnu ovog članka.

Linker
09. svibanj 2024 03:27