K1 i Boks

(VIDEO) Ususret večerašnjem meču: Prisjetimo se pet najboljih nokauta Dilliana Whytea

Dillian Whyte vs. Dereck Chisora

 Dave Shopland/BPI/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dillian se večeras bori protiv Jermainea Franklina, a unutar članka pročitajte detaljnije

Nakon sedam mjeseci i poraza od Tysona Furyja, Dillian Whyte se večeras vraća u ring. Protivnik mu je neporaženi Jermaine Franklin koji je do sada skupio 21 pobjedu u profesionalnoj karijeri, a od toga je 14 došlo nokautom.

Dillian je u svojoj profesionalnoj karijeri gubio svega tri puta, ali uistinu od najboljih. Prvo ga je 2015. godine pobijedio Anthony Joshua, a zatim ga je u svom pretposljednjem meču u karijeri nokautirao Alexander Povetkin. Oko pola godine kasnije taj je poraz osvetio, a treći poraz u karijeri mu je nanio ove godine Tyson Fury.

Što se tiče Franklina, Whyte mu je bez dvojbi najveći zalogaj u dosadašnjoj karijeri, a u trenutno posljednjem meču je pobijedio Rodneyja Moorea. Prije toga je svladao Pavela Soura, boksača kojeg je nedavno pobijedio i naš Petar Milas.

Na službenom vaganju Jermaine Franklin je imao 116,5 kg, dok je Dillian Whyte došao sa 113,8 kg, što je za kilogram manje nego kada se u četvrtom mjesecu obračunao s Tysonom Furyjem.

Što se same priredbe tiče, počinje večeras u 20:00. S obzirom da Whyte i Franklin predvode event, očekuje se da će se u ringu naći oko 23:00.

Dok čekamo večerašnju priredbu, prisjetimo se pet najbojih Dillianovih nokauta koje je na jedno mjesto skupio DAZN, a video možete pogledati ispod:

Linker
23. travanj 2024 16:18