K1 i Boks

(VIDEO) Usyk i Fury se sinoć susreli u Rijadu: Pogledajte kako ga je Usyk podignuo u zrak

Usyk diže Furyja

 Twitter (boxing Social)
Što reći osim da se nadamo kako neće biti potrebe za dužom pauzom nakon večerašnjeg meča i kako će Fury biti spreman za borbu vrlo brzo

Nekoliko je puta svjestski prvak Oleksandr Usyk rekao kako se nada na večerašnja borba između Francisa Ngannoua i Tyson Furyja neće poremetiti njihove planove, a rizik je naravno ozljeda koja se uvijek može dogoditi u meču. Cijela borilačka zajednica se ipak nada kako do ozljede neće doći i da ćemo gledati okršaj za apsolutnog prvaka.

Datum meča između Usyka i Furyja, iz očitih razloga, još nije otkriven. Valja ipak pričekati završetak večerašnjeg meča i potvrdu da je Fury spreman uskoro se ponovno boriti, a toplo se nadamo da će tako i biti.

Kada smo spomenuli meč za aspolutnog prvaka između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka, valja spomenuti i situaciju koja se sinoć dogodila u Saudijskoj Arabiji. Dvojica boksača su se susrela vjerojatno u lobiju nekog hotela i dvorane, a kada je Fury spazio Usyka, počeo je sa svojim poznatim ‘‘igricama‘‘.

Nakon što su se primaknuli jedan drugome, nakon kraćeg razgovora ga je Usyk obgrlio rukama te ga podignuo u zrak. Video ove situacije ćete moći pronaći ispod članka.

Što reći osim da se nadamo kako neće biti potrebe za dužom pauzom nakon večerašnjeg meča i kako će Fury biti spreman za borbu vrlo brzo. Ozljeda je trenutno najveći rizik, a nadamo se da niti jedna strana neće izaći ozlijeđena iz Abu Dhabija.

Video ove situacije pogledajte ovdje:

Linker
07. svibanj 2024 06:05