K1 i Boks

(VIDEO) Verhoeven eksplodirao nakon upada Gergesa na press konferenciju: 'Hari je bio bolji!'

Rico Verhoeven
 Screenshot/Youtube
Dugo se čekao veliki revanš Rica Verhoevena i Badra Harija, a završio je onako kako nitko nije želio. Gloryjev prvak pobijedio je Harija prekidom zbog ozljede Marokanca i tako obranio pojas teške kategorije.

Verhoeven i Hari pružili su sjajnu borbu, a Hari je dvaput rušio Nizozemca prije nego što se ozlijedio u trećoj rundi nakon pokušaja kružnog udarca kojeg je Verhoeven blokirao.

Nakon meča Hari je odveden u bolnicu, a Verhoeven mu je poručio da je spreman odraditi i treću borbu. Na press konferenciji prvaka je prekinuo bivši Gloryjev borac Hesdy Gerges, koji je Verhoevena provocirao upadicama i rekao mu da je Badr bio bolji od njega.

Verhoeven je burno reagirao, počeo vikati na Gergesa, lupio po stolu, ustao i poručio mu da će ga nokautirati, ali se brzo smirio i nastavio s novinarima analizirati borbu s Harijem. Mikrofon je uzeo Verhoevenov trener, obratio se Gergesu, a onda poručio Gloryju da im se upravo nudi nova borba.

Gerges je trenutno član Bellatora, a u Gloryju se posljednji put borio u ožujku 2018. protiv Badra Harija od kojeg je izgubio odlukom sudaca, no oba su borca pala na dopinškom testiranju pa je borba označena kao no contest.

Linker
22. travanj 2024 00:57