K1 i Boks

(VIDEO) Wilder objavio video s treninga: ‘Povratak na ozbiljnu misiju s lošim namjerama‘

Deontay Wilder

 Screenshot
Okršaj bi se mogao dogoditi 1. lipnja kao jedna od borbi na priredbi ‘Matchroom vs. Queensberry: 5 v 5‘

Deontay Wilder se vratio treninzima, a na internetu je osvanula nova snimka iz dvorane koja nam je možda otkrila s kim će Amerikanac sljedeće ući u ring.

Bivši olimpijac, "Brončani bombarder" na velikoj je prekretnici svoje karijere. Strašni nokauter je upisao još jedan poraz u svojoj posljednjoj borbi koja je bila krajem prošle godine na "Danu obračuna" u Saudijskoj Arabiji kada ga je Joseph Parker pobijedio nakon 12 rundi sudačkom odlukom. NI publika nije bila impresionirana njegovom izvedbom, a Wilder u ringu nije uspio baciti niti jedan prepoznatljivi udarac desnom rukom koja je stvarala dosta problema Tysonu Furyju u njihovoj trilogiji.

Njegov trener Malik Scott je na Instagramu podijelio video na kojem se vidi kako trenira za kontra napad, a u opisu je bila prijetnja:

"Povratak na ozbiljnu misiju s lošim namjerama", pisalo je.

Već neko vrijeme priča se da će se Wilder boriti protiv Zhileija Zhanga, moćnog kineskog kontraša koji je prošle godine dvaput zaustavio Joea Joycea, a zatim je izgubio protiv Josepha Parkera u ožujku.

Okršaj bi se mogao dogoditi 1. lipnja kao jedna od borbi na priredbi "Matchroom vs. Queensberry: 5 v 5" koju će predvoditi sraz u poluteškoj kategoriji između Artura Beterbieva i Dmitrija Bivola, a na tom se "eventu" također očekuje meč Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa.

Linker
26. travanj 2024 15:49