K1 i Boks

Više nije vjeran svom Volkswagen Passatu; Tyson Fury kupio skupocjeni Porsche Taycan!

Tyson Fury

 Screenshot(youtube,boxing King Media), Eamonn And James Clarke
Izgleda da mu skromnost više nije vrlina

Nakon što je postao bogatiji za 22 milijuna eura pobjedom protiv Dilliana Whytea, Tyson Fury se odlučio počastiti u velikom stilu. Odlučio je svojem starom Volkswagen Passatu reći zbogom i kupiti si novi auto, točnije skupocjeni Porsche Taycan.

Auto je električan i vrijedi oko 140 tisuća eura, a cijela ta gesta je kontradiktorna onome što je Fury izjavljivao kako mu nije do novaca i skupih stvari. Samo dva tjedna nakon što je obznanio kako još uvijek vozi Passata iz 2007. godine Fury je odlučio promijeniti ploču. Podsjetimo se njegove nedavne izjave nakon borbe u kojoj je iznio tvrdnje koje sada više ne drže vodu.

"Vozim se u svojem Passatu iz 2007. godine i nije me briga. Nije me briga što imam. Kod mene se ne vrti sve oko novaca. Poznajem puno ljudi koji imaju velike novce, ali to ih ne čini sretnima."

Iako ne drži sve pojaseve Fury samoga sebe smatra neprikosnovenim prvakom, a na prozivke svog rivala Anthonyja Joshue odmahuje rukom. Teškaši su u boksu poznati po tome da najdulje traju i da su najbolji u svojim tridesetima, tako da je odluka o mirovini za 33-godišnjeg Furyja ipak možda preuranjena. Ostavio je opciju za ekshibicijski meč protiv Francisa Ngannoua kojim bi uz minimalno truda mogao zaraditi možda i najveći novac u karijeri.

Ponuda za borbu između pobjednika meča Joshue i Usyka i dalje je na stolu, ali morat će u kratkom roku odlučiti hoće li se boriti ili će morati uprazniti pojas prvaka prema WBC verziji i izgubiti pravo na borbu za neprikosnovenog prvaka svijeta.

Linker
26. travanj 2024 19:23