K1 i Boks

‘Volim pušiti travu i posjećivati prostitutke‘: Andy Ruiz žrtva je hakerskog napada, a za sve krivi bivšu!

Andy Ruiz Jr.

 Harry How/Getty images/Profimedia
Jedan od najboljih teškaša na svijetu prolazi kroz određene probleme se bivšom suprugom

Više od pola godine prošlo je od prošlog nastupa Andyja Ruiza Jr.-a (35-2-0), a meksičko-američki boksač u devetom mjesecu prošle godine porazio je Luisa Ortiza. Bila je to druga uzastopna pobjeda za Ruiza, bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Andy je sada u iščekivanju novog nastupa, a kroz posljednjih par mjeseci povezivalo ga se s Deontayjem Wilderom, Tysonom Furyjem, a nakratko i s našim Filipom Hrgovićem. Niti jedan od tih mečeva zasad se nije ostvario i Ruiz je u potrazi za sljedećim nastupom.

Iako ne nastupa u ringu, Andy Ruiz borbe vodi i izvan ringa. Prije nešto više od mjesec dana, Andy Ruiz navodno je izbačen iz kuće od strane svoje supruge, a izbačen je zbog navodnog preljuba s influencericom Mayeliom Alonso. Vjerojatno će uslijediti određene pravne bitke između Ruiza i bivše supruge, a čini se da se rat vodi i na nekim drugim frontovima.

Naime, Andy Ruiz jučer je bio žrtva hakerskog napada, odnosno ‘‘provaljeno‘‘ mu je u korisnički račun na Twitteru. Ozbiljne optužbe iznesene su na Ruizov račun nakon tog napada. Osoba koja je pristupila Ruizovom računu objavila je nekoliko fotografija i videa, u tekstu objave stajalo je:

‘‘Želim podijeliti s vama kako izgleda moj život izvan trening kampa. Volim piti kodein (lijek za ublažavanje boli, ali i psihoaktivna droga) i pušiti travu svakodnevno. Također volim posjećivati prostitutke. Nakon toga posjećujem sastanke na kojima čistim svoju krv kako bih bio siguran da ću biti čist kad VADA posjeti moj trening kamp.‘‘, pisalo je u kasnije obrisanoj objavi.

Tvrdnje iz teksta pokušane su biti potkrijepljene s nekoliko fotografija i videa, a nedugo poslije oglasio se Andy Ruiz kraćim videom u kojem je pokušao pojasniti što se dogodilo.

‘‘Moj Twitter je hakiran od strane kuje koju poznajem. One je jednostavno ljuta. Ljuta je jer sam sretan i jer sam sa svojom djevojkom. Ali ja nisam ništa od toga objavio. To je zla osoba koja mi pokušava prikačiti sve te stvari. Ona želi uništiti moju karijeru, a to nikada ne možete raditi. Bog za mene ima veće planove od svađe s tom djevojkom. Ne volim kad me ljudi pokušavaju ocrniti i kad nagovaraju ljude da me mrze jer sam navodno nešto učinio. To su gluposti.‘‘, poruka je Andyja Ruiza.

Šteta je definitivno već učinjena i Andy Ruiz sigurno će sada biti pod povećalom VADA-e, ali i javnosti. Možda neće svi u potpunosti povjerovati onome što je izneseno kroz taj hakerski napad, ali određena sumnja ipak će se vezati uz ime Andyja Ruiza Jr.-a.

Linker
13. travanj 2024 23:14