K1 i Boks

Wallin usporedio Furyja i Joshuu: ‘Mislio sam da bi mu bilo lakše s njim, ali sam se prevario. Nezgodan je‘

Tyson Fury i Otto Wallin

 DAILY MAIL/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Daily Mail/dmg Media/profimedia
Da bi se ta borba eventualno dogodila, moraju pobijediti Usyka i Ngannoua

Jedan od ljudi koji se borio i protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue otkrio je za koga misli da bi pobijedio u okršaju između dvojice Britanaca.

Joshua i Fury uživali su u brojnim usponima i padovima u svojim karijerama. Trenutačno je Joshua na vrhuncu nakon tri solidne pobjede koje su ga vratile na vrh nakon dvije teške godine u kojima je gubio uzastopne borbe od Oleksandra Usyka.

Fury je bio manje impresivan s pobjedama nad boksačima poput Dereka Chisore i Dilliana Whytea, a zatim se osramotio izvedbom protiv Francisa Ngannoua u listopadu i mnogi vjeruju da mu je ta borba prilično narušila reputaciju. Jedan od zajedničkih protivnika je švedski kontraš Otto Wallin, koji je odveo Furyja do 12 rundi 2019. godine i nanio mu ozbiljnu štetu, a zatim ga je u prosincu prošle godine pretukao i zaustavio Anthony Joshua u šest rundi. Sada je govorio za IFL TV o dvojici teškaša i vidi ih "bližima" nego prije.

"Zanimljivo je. Uvijek sam osjećao da će Fury prilično lako pobijediti. Nakon što sam bio s Joshuom, znam da je čvrst, ima puno snage i također je brz, dobar je borac, mislim da će to biti dobra borba, ali teško mi je ići protiv Furyja. Sigurno će to biti dobra borba koju želimo vidjeti. Mislim da će Furyju biti teže s Joshuom nego što sam mislio sad kad sam bio s njim, zapravo sam se prevario. Nezgodan je".

Da bi se ta borba eventualno dogodila, moraju pobijediti Usyka (Fury - 18. svibnja) i Ngannoua (Joshua - 8. ožujka).

Linker
30. travanj 2024 17:45