K1 i Boks

Želite uživo podržati Antonija Plazibata na Gloryjevom Grand Prixu? Evo kako možete kupiti ulaznice

Antonio Plazibat

 Orange Pics BV/Alamy/Alamy/Profimedia
Glory je pustio u prodaju ulaznice za vjerojatno najspektakularniji event koji će održati u 2024. godini

Jedva čekamo Gloryjev Grand Prix u teškoj kategoriji, a to ste zasigurno primijetili kad god pišemo o tom turniru. Osam najboljih Gloryjevih teškaša borit će 9. ožujka (treći mjesec) na turniru osmorice, a za osvajanje turnira borac će trebati tri pobjede u istoj večeri.

Glavna nagrada je 500 tisuća dolara i naravno da svih osam boraca ima velik motiv, kako zbog novca, tako i zbog prestiža koji dolazi s osvajanjem jednog takvog turnira. Gloryjev Grand Prix posebno nas raduje zbog sudjelovanja našeg Antonija Plazibata na tom turniru.

Najbolji hrvatski kickboksač privodi kraju oporavak nakon loma ruke koji je zadobio sredinom prošle godine i bit će spreman za nastup na Grand Prixu. Plazibatu taj turnir nosi potencijalnu priliku i za dugoočekivani okršaj s Ricom Verhoevenom, ali puno toga ovisi o ždrijebu i ishodima njihovih mečeva. Ne treba unaprijed otpisivati ostalih šest boraca.

Što se tiče lokacije održavanja spektakularnog turnira, Gelredome u Arnhemu ugostit će Gloryjev Grand Prix. Radi se o dvorani u kojoj je Glory puno puta organizirao svoje velike priredbe, a više od 30 tisuća ljudi može se nakrcati u toj nizozemskoj areni.

Ako i vi želite biti među tih 30-ak tisuća ljudi, pravo je vrijeme da kupite svoju ulaznicu. Glory je pustio ulaznice u prodaju, a ukoliko želite uživo podržati našeg Plazibata, klikom na LINK možete pristupiti servisu putem kojeg možete kupiti ulaznice za Gloryjevu priredbu.

Mnoštvo je različitih sektora i cjenovnih kategorija, a cijene se kreću od 45 eura pa sve do 1500 eura. Ne sumnjamo da će interes biti velik.

Inače, osim turnirskih mečeva, Glory je za taj event potvrdio i dva meča za titulu prvaka. Donegi Abena i Tarik Khbabez borit će se za pojas u poluteškoj kategoriji, a Tyjani Beztati branit će titulu prvaka u lakoj kategoriji. Enriko Kehl njegov je sljedeći izazivač.

Linker
02. svibanj 2024 20:17