K1 i Boks

Zhang o borbi Joshua-Ngannou: ‘Ovo je teška kategorija i sve se može promijeniti u sekundi‘

Zhilei Zhang

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Naveo je prednosti i jednog i drugog borca u ovom srazu

Zhilei Zhang bio je jedna od velikih zvijezda 2023. unatoč tome što je veteran, a sada je dao novu prognozu za borbu između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua. Zhang je prošle godine imao dvije izvanredne pobjede kada je postao prvi čovjek koji je pobijedio Joea Joycea. U prvom natjecanju slomio je Joycea i nanio mu takvo oštećenje oka da je borba morala biti prekinuta.

U brzom revanšu učinio je to na još bolji način jer je nokautirao Joycea lijevim krošeom u trećoj rundi. Od tada je vrlo glasno govorio o tome da se želi suočiti s Tysonom Furyjem i ostao je u dobroj poziciji kao obvezni izazivač. Ipak, bivši protivnik Filipa Hrgovića idući zadatak ima u vidu Josepha Parkera koji je također imao veliku pobjedu prošle godine kada je pobijedio Deontaya Wildera sudačkom odlukom na "Danu obračuna" u prosincu.

Njihova borba odvija se 8. ožujka na "undercardu" Joshua-Ngannou, o čemu je Zhang sada govorio za IFL TV i rekao da Joshua ima sve vještine, ali Ngannou ima snagu.

"Kada pogledate Ngannoua, on je novi u boksu, ali se jako dobro pokazao protiv Tysona Furyja, to svi mogu vidjeti. Što se tiče vještine i iskustva, Joshua je u prednosti, ali Ngannou ima moć i bradu".

Zatim je rekao da je spreman na bilo kakav ishod i upozorio Joshuu da bude u svojoj igri.

"Govorimo o boksu u teškoj kategoriji. Toliko se stvari može dogoditi u jednoj sekundi. Jedan udarac može promijeniti cijelu borbu, tako da se nikad ne zna. Joshua mora biti spreman na sve i pobrinuti se da ne zabrlja na početku meča”, kazao je "Big Bang".

Linker
18. svibanj 2024 05:36